To je to što me zanima!

'Instagram pomirba': Karleuša i Tošić opet prate jedno drugo

Prošlog vikenda pjevačica i suprug otpratili su jedno drugo na Instagramu, a nakon što se počelo pričati o razvodu u stvarnom životu Jelena je ustvrdila da je to laž
Vidi originalni članak

Nakon 'Instagram razvoda' Jelena Karleuša (40) i nogometaš Duško Tošić (35) opet prate jedno drugo na društvenim mrežama. Prošlog vikenda pjevačica i suprug otpratili su jedno drugo na Instagramu, a nakon što se počelo pričati o razvodu u stvarnom životu Jelena je ustvrdila da je to laž. 

NASTAVAK DRAME Kraj ljubavi?: Tošić je 'otpratio' Jelenu Karleušu s Instagrama

Iako službene potvrde o razvodu nema, srpski mediji nedavno su objavili kako je Duško predao papire za razvod, što je htio napraviti i početkom godine, ali nije zbog smrti Jelenine majke. Navodno ovaj nogometaš, koji u Kini zarađuje nestvarnih 14 milijuna eura godišnje, ne želi taj novac podijeliti s Karleušom, pa je nabavio najbolje odvjetnike.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjetimo, otkako je Jeleni preminula majka Divna, Duško je bio uz nju u najtežim trenucima. Išao je s njom na pogreb, komemoraciju te ju je tješio dok je plakala.

INSTAGRAM RAZVOD Karleuša uzvraća udarac: Više ne prati supruga Duška Tošića

Čak četrdeset dana Jelena nije nastupala po klubovima niti izašla kako bi se zabavila. Vratila se poslovnim obvezama i ponovno je članica žirija u glazbenom showu 'Zvezde Granda'. 

NITKO IM NE MOŽE ODOLJETI: Žene rođene u ovim horoskopskim znakovima su najveće zavodnice

Idi na 24sata

Komentari 20

  • munjozz 26.04.2019.

    Kakve vi gluposti pisete ovo je strasno

  • donatien 26.04.2019.

    Krasno su uslagirani...Zjenice ko tanjuri

  • Linz 26.04.2019.

    Oče naš, koji jesi i nisi na nebesima, spasi nas poplave, terorista, guznog selfija i seljobersko-džiberske Turbo-folk muzike .........................................................Amen !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare