To je to što me zanima!

Internet je prepun memova o Talijanima i Eurosongu, a bend ruši sve rekorde popularnosti

Bend bi mogao postati jedan od rijetkih pobjednika koji su na temelju trijumfa na Eurosongu izgradili ozbiljnu internacionalnu karijeru. Ono u čemu su već sigurno uspjeli je to da su postali popularni meme predložak
Vidi originalni članak

Talijanski rock bend Maneskin osvojio je u subotu Europu, ali i svijet s pjesmom 'Zitti e Buoni', no da za razliku od nekih ranijih osvajača neće brzo pasti u zaborav dokazuje i tjedan nakon velikog uspjeha, u kojem ruše sve rekorde popularnosti na Spotifyu, YouTubeu i sličnim servisima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osim toga, internet još uvijek 'gori' od stotina memova povezanih s njihovim nastupom, 'šmrkanjem kokaina' koje je ispalo tek razbijeno staklo te osebujnom presicom. 

Ipak, jednom kad se sve, kako one bolje, tako i lošije pošalice izredaju, muzika ovih mladića i djevojke ostat će zapamćena.

Dapače, mogli bi postati jedni od rijetkih pobjednika koji su na temelju trijumfa na Eurosongu izgradili ozbiljnu internacionalnu karijeru koja će potrajati. I to pjevajući na materinjem, a ne na engleskom jeziku. 

 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • antonio1989 27.05.2021.

    Usa sam na clanak samo da ostavin komentar da su u hrvatskoj extra poznati i znani, more komentara se ostavlja tu....😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 vizualno ne izgledaju ko zdrave licnosti, osobe🤮

  • STorm5 27.05.2021.

    Fantasticni su!!!

  • lileee 27.05.2021.

    Profesionalci... nikakvi albino jazavci

Komentiraj...
Vidi sve komentare