Show

Komentari 33

Internet je prepun memova o Talijanima i Eurosongu, a bend ruši sve rekorde popularnosti

Internet je prepun memova o Talijanima i Eurosongu, a bend ruši sve rekorde popularnosti

Bend bi mogao postati jedan od rijetkih pobjednika koji su na temelju trijumfa na Eurosongu izgradili ozbiljnu internacionalnu karijeru. Ono u čemu su već sigurno uspjeli je to da su postali popularni meme predložak

Talijanski rock bend Maneskin osvojio je u subotu Europu, ali i svijet s pjesmom 'Zitti e Buoni', no da za razliku od nekih ranijih osvajača neće brzo pasti u zaborav dokazuje i tjedan nakon velikog uspjeha, u kojem ruše sve rekorde popularnosti na Spotifyu, YouTubeu i sličnim servisima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Osim toga, internet još uvijek 'gori' od stotina memova povezanih s njihovim nastupom, 'šmrkanjem kokaina' koje je ispalo tek razbijeno staklo te osebujnom presicom. 

Ipak, jednom kad se sve, kako one bolje, tako i lošije pošalice izredaju, muzika ovih mladića i djevojke ostat će zapamćena.

Dapače, mogli bi postati jedni od rijetkih pobjednika koji su na temelju trijumfa na Eurosongu izgradili ozbiljnu internacionalnu karijeru koja će potrajati. I to pjevajući na materinjem, a ne na engleskom jeziku. 

 

Najčitaniji članci