To je to što me zanima!

Internetom se proširio izazov s bocom: Bieber prozvao Cruisea

'Bottle cap challenge' novi je Instagram trend među poznatim svjetskim, ali i domaćim zvijezdama. Justin je u nedjelju snimio video i pokazao kako radi poznati izazov koji se širi internetom...
Vidi originalni članak

Pjevač Justin Bieber (25) nominirao je glumca Toma Cruisea (57) u izazovu s bocom koji se ovih dana širi internetom. Bieber je nogom skinuo čep s boce što je cilj 'bottle cap challengea'. 

- Nominiram Toma Cruisea i suprugu Hailey Bieber. Osim činjenice da želimo vidjeti Haileyinu verziju izazova, očito je da se Bieberi zapravo žele boriti protiv Toma - komentirao je pjevač.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Justin je u nedjelju snimio video, a snimatelju je rekao kako bi to mogla biti i glava Toma Cruisea. S obzirom što je pokazao u videu, izgleda da Bieber ima talent za karate poteze.

Justin dodaje i da je siguran kako će Dana White (49), vlasnik i upravitelj svjetske MMA organizacije UFC, biti sretan kada će vidjeti da se Cruise upušta u ovaj izazov. Rekao je kako će ovo biti najveći zamah u povijesti UFC-a i da bi Tom mogao izgubiti. 

Cruise se još nije oglasio oko izazova s bocom pa Bieber u međuvremenu poziva i ostale da se uključe u igru. 

 

U istom izazovu sudjelovali su i glumac Jason Statham (51), redatelj Guy Ritchie (50), a izazov su uspješno odradili i mnogi poznati sportaši kao što su Max Holloway (28) i Conor McGregor (31).

Izazov nije zaobišao ni Hrvatsku, a svoje vještine pokazala je voditeljica Ivana Mišerić (34). 

 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Brick 09.07.2019.

    Gdje se tu spominje Bruce Lee???

  • obama terorist 08.07.2019.

    Jos jedan dokaz kako je covjek slab,naivan...kada mu mi novac nije dovoljan onda izmislja nesto ovakvo.. Ocito tu nema vjere...prazne duse.

  • 08.07.2019.

    Možda je novinarka mislila na našeg Bore Lee fightera iz Like 😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare