To je to što me zanima!

Invalid Fred (73) 'rastura' breakdance i krade državu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Starac je oduševio javnost svojim nastupom. Unatoč svojim godinama 'razbacao' se po podiju kao kakav mladić. Tko bi rekao da je i invalid...
Vidi originalni članak

Britanci su Freda Bowersa (73), odmah nakon što ih je oduševio svojim breakdanceom u showu "Britain's Got Talent", proglasili prevarantom. Saznalo se kako je od države zatražio invalidsku pripomoć zbog bolesne noge. Svaki mjesec uz svoju mirovinu dobiva još oko dvije i pol tisuće kuna, a ima i pravo na besplatni auto. Tijekom njegova nastupa nije se moglo vidjeti da je Fredu noga bolesna. Oduševio je publiku i žiri te prošao u polufinale showa. Nakon emisije jedan od njegovih susjeda rekao je da u kvartu svi znaju za Fredove invalidske beneficije. Dodao je i da mu nije jasno kako misli i dalje dobivati tu pomoć nakon showa.
- Moja lijeva noga 'ne radi', ali to me ne smeta u plesu. Dok plešem najviše mi rade glava, vrat i leđa pa ne vidim zašto je problem to što imam bolesnu nogu. Ne zarađujem ništa svojim plesanjem i nije mi jasno zašto bih trebao izgubiti beneficije dok ne počnem dobivati novac za svoj hobi. Netko je ljubomoran, siguran sam da je o tome riječ. Iako mi noga ne smeta dok plešem, hodati ne mogu dugo i ako idem negdje malo dalje, obavezno moram ponijeti štap - kazao je Fred nakon što je čuo da ga istražuju zbog lažnog invaliditeta.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • sweet_heart 25.05.2009.

    nadam se da ću i ja ovako sa 70....:P

  • boresky 25.05.2009.

    Auuuu,a kod nas ovi od 35 su 100 % tni pa ne plešu ali igraju nogomet!

  • Bili Joso 25.05.2009.

    I invalidnim osobama treba \"kruha i igara\". Budimo razumni i solidarni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare