Show

Komentari 6

Invalid Fred (73) 'rastura' breakdance i krade državu

Invalid Fred (73) 'rastura'  breakdance i krade državu

Starac je oduševio javnost svojim nastupom. Unatoč svojim godinama 'razbacao' se po podiju kao kakav mladić. Tko bi rekao da je i invalid...

Britanci su Freda Bowersa (73), odmah nakon što ih je oduševio svojim breakdanceom u showu "Britain's Got Talent", proglasili prevarantom. Saznalo se kako je od države zatražio invalidsku pripomoć zbog bolesne noge. Svaki mjesec uz svoju mirovinu dobiva još oko dvije i pol tisuće kuna, a ima i pravo na besplatni auto. Tijekom njegova nastupa nije se moglo vidjeti da je Fredu noga bolesna. Oduševio je publiku i žiri te prošao u polufinale showa. Nakon emisije jedan od njegovih susjeda rekao je da u kvartu svi znaju za Fredove invalidske beneficije. Dodao je i da mu nije jasno kako misli i dalje dobivati tu pomoć nakon showa.
- Moja lijeva noga 'ne radi', ali to me ne smeta u plesu. Dok plešem najviše mi rade glava, vrat i leđa pa ne vidim zašto je problem to što imam bolesnu nogu. Ne zarađujem ništa svojim plesanjem i nije mi jasno zašto bih trebao izgubiti beneficije dok ne počnem dobivati novac za svoj hobi. Netko je ljubomoran, siguran sam da je o tome riječ. Iako mi noga ne smeta dok plešem, hodati ne mogu dugo i ako idem negdje malo dalje, obavezno moram ponijeti štap - kazao je Fred nakon što je čuo da ga istražuju zbog lažnog invaliditeta.

Najčitaniji članci