To je to što me zanima!

Ipak nije bila nesreća: Sin Mije Farrow počinio samoubojstvo

Glumica je posvojila desetoro djece, a troje uključujući Thaddeusa je umrlo. Indijac je imao samo 27 godina, a bolovao je od dječje paralize te se kretao sa štakama ili u kolicima
Vidi originalni članak

Sin Mije Farrow (71) ipak nije preminuo u prometnoj nesreći, već je počinio samoubojstvo. Thaddeus Wilk Farrow pucao je iz vatrenog oružja u svoja prsa, stoji u izvješću patloga, koje prenose strani mediji.

Pronašli su ga ozlijeđenog u automobilu, nedaleko od obiteljskog doma. Prevezen je u bolnicu u Connecticut gdje je umro u 14:30 sati. Imao je samo 27 godina.

Indijac je bolovao od dječje paralize te se kretao sa štakama ili u kolicima, a htio je biti policajac. Farrow ga je posvojila iz sirotišta u Calcutti kada je imao 12 godina.

Glumica je usvojila desetoro djece, a troje uključujući Thaddeusa je umrlo. Farrow ima četvero biološke djece. S pijanistom Andreom Previnom (87) ima blizance, Matthewa i Saschu (46) te sina Fletchera (42). U braku s Woodyjem Allenom (80) Mia je rodila jedno dijete - Satchela (29). Sa svojim Thaddeusom oprostila se na društvenim mrežama gdje ga je opisala kao 'hrabru i prekrasnu osobu'.

 

Mijina posvojena kći Lark Previn umrla je u 36. godini života na Božić 2008. godine, a druga posvojena kći Tam umrla je od zatajenja srca 2000. godine kada je imala 19 godina.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Ms_Marple 23.09.2016.

    Ne zelim grijesit dusu, ali sva ta djeca sa mentalnim ili fizickim poteskocama ili nedostacima se muce cijeli zivot skup sa roditeljima. To nije zivot nego tortura. Bolje da se nisu ni rodili...

Komentiraj...
Vidi sve komentare