To je to što me zanima!

Ipak ništa od četiri desetke: Domaćica dobila manju ocjenu u 'Večeri' jer Slađana ne voli ribu

Snježana je zaslužila sjajnih 38 bodova za večeru, svi su bili oduševljeni njenim specijalitetima osim Slađane: 'Predjelo mi se nije svidjelo, a desert mi je bio previše pikantan...'
Vidi originalni članak

U novom tjednu u 'Večeri za 5 na selu' kuhat će kandidati iz Istre, a prva među njima bila je kontrolorka kvalitete Snježana, koja je ostale natjecatelje ugostila u svojoj konobi u naselju Putini u sklopu općine Kanfanar. 

Snježani su u goste stigli turističko-hotelijerska komercijalistica Slađana, ekonomist Gabriel, organizatorica cestovnog i gradskog prometa Sandra i profesorica ekonomije Lorella, a ona im je pripremila predjelo naziva Lukavi luk, glavno jelo Krakasto s karakterom, desert Čuješ li narančasto?

PLJUŠTE REAKCIJE Gledatelji Večere za 5 na selu o Juri: 'Hvalisavac! Neugodno je bilo gledati koliko je pričao...'

Predjelo je oduševilo sve osim Slađane, hobotnica je dobila same komplimente, baš kao i torta tako da je Snježana dobila sjajnih 38 bodova.

Srdačna domaćica dočekala je goste, a pjevač Davor Terzić uljepšao je taj trenutak.

- Doček je bio jako interesantan. Jako me se dojmio gospodin koji je svirao gitaru, bio je jako simpatičan i baš se to lijepo uklopilo -  rekla je Slađana, a potom su nazdravili kumrovečkom medicom, šljivovicom te likerima od drijenka i trešnje. 

Nakon zanimljivog dočeka domaćica je poslužila predjelo - srdele na savor i otkrila kako ju je to jelo oduševilo kada se iz Zagorja preselila u Istru. Slađana je bila skeptična zato što ne voli ribu i kad je kušala, rekla je kako nije baš bila oduševljena, ponajprije zbog luka. Lorelli je savor bio dobar, a svidio se i Sandri koja je rekla:

- Bilo je kiselkasto, možda bih dodala još maslinova ulja, ali bilo je vrlo ukusno - Gabrielu je također sve bilo super. 

Hobotnicu ispod peke Snježana je poslužila za glavno jelo, a Gabriel je pohvalio domaćicu što je zamijesila domaći kruh. Slađana nikada nije probala hobotnicu i još je jednom naglasila kako izbjegava specijalitete iz mora, a kad je probala hobotnicu, svidjelo joj se što je mekana. Lorelli je hobotnica bila fenomenalno pripremljena - mekana i jako dobro pečena. Sandri je također bila odlična, a Gabriel je zaključio: 'Bomba!'

Za kraj je domaćica poslužila tortu od mrkve.

- Jako mi se sviđa kombinacija povrća i začina koje je Snježana stavila u kolač - rekla je Sandra, a Lorella dodala kako je torta bila fenomenalna. Gabrielu se isto svidjela torta, no nije mogao sve pojesti zato što se prejeo svega. 

Nakon poklona gosti su ocijenili Snježaninu večeru - Sandra, Lorella i Gabriel dali su po desetku zato što im je sve bilo izvrsno; i domaćica i hrana, a Slađana je bila kritičnija pa je dala ocjenu osam: 

- Predjelo mi se nije jako svidjelo, a kod deserta mi se jako osjetio začin kardamom pa mi je bilo previše pikantno - kaže.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 5.dimenzija 14.12.2022.

    Eto,vidim svi autohtoni Istrijani 🥴

  • Gavran13 13.12.2022.

    Ova Slađana mi izgleda onaj tip kako bi mi rekli prefrigan, sa "slatkastim" osmijehom, ostala četvorka mi se čine ljudi OK.

  • lajh1985 13.12.2022.

    Riba nije meso

Komentiraj...
Vidi sve komentare