To je to što me zanima!

Ipak se dočekala na noge: Kim umalo pala na dodjeli nagrada

Kim Kardashian ugazila je potpeticom na dugački šlep svoje haljine na dodjeli MTV nagrada. Uspjela je ostati na nogama i pred publiku izaći sa smješkom na licu
Vidi originalni članak

Hodajući pozornicom na dodjeli nagrada MTV Europe Music Awards, starleti je malo nedostajalo da završi na podu pred milijunima gledatelja. Kim Kardashian (32) umalo se poskliznula i pala u neobičnoj kratkoj dekoltiranoj haljinici s dugačkim šlepom na kojeg je stala potpeticom. No, reality zvijezdi uspjelo je poći za rukom ostati na nogama i pred publiku, iz koje ju je gledao dečko Kanye West, izaći sa smiješkom na licu. Nakon ludog vikenda u Londonu u kojem je sa sestrama predstavila novu liniju odjeće, Kim je na dodjeli, kao i obično, u prvi plan stavila noge i dekolte.

- Nosit ću sjajnu haljinu Stephane Rolland na večerašnjoj dodjeli nagrada. Nadam se da će vam se svidjeti. Gledam film 'Ljepotica i zvijer' dok se spremam za dodjelu. To je vjerojatno moj omiljeni Disneyjev film, zajedno s Aladinom - napisala je starleta prije dodjele na Twitteru.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Bitch Please_1 14.11.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • danyk 13.11.2012.

    za njen uzrast i jesu "Ljepotica i zvijer" i "Aladin" :-D

  • WOMANIZER 13.11.2012.

    šta ne padne na tu guzicu silikonsku!

Komentiraj...
Vidi sve komentare