To je to što me zanima!

Ipak se razvode: Mel B ostavila supruga nakon 10 godina braka

PROBLEMI U BRAKU Belafonte je 2014. navodno pretukao glazbenicu koja se s masnicama po tijelu pojavila u 'X Factoru'. Dan prije toga je hospitalizirana zbog bolova u trbuhu
Vidi originalni članak

Bivša spajsica Mel B (41) podnijela je zahtjev za rastavu od Stephena Belafontea (41) nakon deset turbulentnih godina braka, a kao razvod navela je 'nepomirljive razlike'.

Imaju petogodišnju kćerkicu Madison. Glazbenica je zatražila zajedničko skrbništvo, a angažirala je poznatu odvjetnicu Susan Wiesner. Naime, Wiesner posluje isključivo sa zvijezdama, a njezini klijenti bili su Heather Locklear, glazbenik Ben Harper i mnogi drugi.

Iako su nakon što su izmijenili zavjete u Egiptu izgledali jako sretno, prije nešto više od dvije godine počelo se šuškati da u njihovom braku ne cvjetaju ruže.

Naime, Belafonte je tada navodno pretukao glazbenicu koja se s masnicama po tijelu pojavila u 'X Factoru'. Dan prije toga je hospitalizirana zbog bolova u trbuhu.

Kada su se mediji raspisali o obiteljskom nasilju, Belafonte je pobjegao iz Los Angelesa. U međuvremenu, Mel je završila  bolnici jer je pomiješala alkohol i tablete. Njihov brak je i tada bio u krizi, ali uspjeli su riješiti nesuglasice.

- Sad sam puno bolje i samo da se zna, moj muž nikad ne bi dignuo ruku na mene. Žao mi je što mi je trebalo toliko dugo, ali svaki odgovor raspiruje tračeve - izjavila je pjevačica nedugo nakon incidenta.

Od samog početka Stephen odlučno je poricao optužbe, a na njegovu stranu stala je i Melaniena 18-godišnja kći Phoenix koju je dobila s plesačem Jimmyjem Gulzarom. Mel osim Phoenix i Madison ima kćer Angel Iris (9)  s Eddiejem Murphyjem (55).

Nakon incidenta, Mel i Belafonte često su se hvalili idilom u braku i objavljivali zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • vozi Miško 22.03.2017.

    Ova se bome trošila s mnogo njih. I Eddy ju je prašio.

  • jdn 21.03.2017.

    ako je to ova koja drzi za jaja ovoga lika na prvoj slici nije ni cudo sto je dobila po tamburi

  • Mél.C.B.🌼 21.03.2017.

    A vidi ga kako je sladak kad se smije,..ko bi reka kakvog manijaka skriva taj osmijeh. Takve, vjerojatno bolesno ljubomorne, pososivne ososbe, kontrol frikove treba ukloniti iz drustva.

Komentiraj...
Vidi sve komentare