To je to što me zanima!

Ipak su zajedno: Jović potvrdio vezu sa srpskom manekenkom

Prvotna šuškanja oko prekida krenula su početkom prosinca kad je nogometaš za medije pokazao vilu u kojoj živi u Madridu te izjavio kako solira
Vidi originalni članak

Iako je nedavno kružio trač kako su srpska manekenka Sofija Milošević (28) i nogometaš Luka Jović (21) prekinuli, čini se kako je igrač Real Madrida odlučio potvrditi da je u vezi. Luka je na društvenim mrežama podijelio fotografiju sa Sofijom na kojoj se vidi kako par uživa u jednom madridskom restoranu. Na fotografiji Sofija ljubi nogometaša u obraz, a obožavatelji su primijetili kako par izgleda sretno. 

Prvotna šuškanja oko prekida krenula su početkom prosinca kad je nogometaš za medije pokazao vilu u kojoj živi u Madridu te izjavio kako solira. 

OTELA GA DRUGOJ Sofija o nogometašu Joviću: 'Djeca u nama su se zaljubila'

- Snalazim se po kući, sam sam već duže vremena. Djevojku nemam, tu su mi obitelj i prijatelji u Španjolskoj - rekao je Luka te dodao kako su ga nedavno posjetili roditelji. 

Mnogi obožavatelji zamjerili su Sofiji što se 'spetljala' s Lukom, a šuškalo se i kako je kriva za raskid veze između Jovića i bivše djevojke Anđele Manitašević s kojom je nogometaš dobio sina u veljači ove godine. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • tratuljonac 14.12.2019.

    dok me nema dragi-tu ti je lutka-samo ju napusi.Pumpa ti na struju. Neces niti primjetiti da me nema. Ista je ko ja-hvala Draga-bas te volim.I tvoju lutku volim-ma sve vas volim-vas obadvije

  • Trulio 13.12.2019.

    Ova i kad daje poljubac ima čubasti izraz lica. Šta radi na ovoj slici? Njuši ušnu smolu?

  • 13.12.2019.

    Nije malčice premlad za nju? Čekaj malo... 💵💰😝

Komentiraj...
Vidi sve komentare