To je to što me zanima!

Irena Pecotić nakon suprugova preljuba krenula dalje? Otkrila kako putuje u Veliku Britaniju!

Nakon što je Marko priznao da se razvode te da ljubi blisku suradnicu Silviu Dvornik, nije se baš oglašavala. Objavila je nekoliko fotografija, a tek je prije nekoliko dana kazala kako sabire dojmove nakon svega
Vidi originalni članak

Supruga Marka Pecotića (44), Irena Pecotić, ako je suditi prema objavama na društvenim mrežama, krenula je dalje nakon pjevačeve prijevare. Pohvalila se kako je prijateljica vodi na putovanje u London.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Bejbi vodim te u London - piše u Instagram priči koju je Irena podijelila od prijateljice.

Nakon što je Marko priznao da se razvode te da ljubi blisku suradnicu Silviu Dvornik, Irena se nije previše oglašavala. Objavila je tek nekoliko fotografija, ali bez ijedne riječi o krahu njihova braka. Ipak, prije nekoliko dana kazala je za Slobodnu Dalmaciju kako još sabire dojmove.

Marko i Irena bili su 16 godina u braku. Upoznali su se na probama zbora u crkvi, a nije dugo trebalo da se zaljube. Vjenčali su se 2006. godine te dobili dvojicu sinova, Ivana i Andru

LJUBAVNA DRAMA Irena Pecotić nakon Markova preljuba: 'Još sabirem dojmove'

Sudeći po fotografijama koje je farmaceutkinja često dijelila na društvenim mrežama, činilo se kao da su u idiličnom odnosu. Objave  često znaju zavarati, a tako su i u ovome slučaju.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Nika0120 28.10.2022.

    Pa neka, pametna žena

  • dusa od zene 28.10.2022.

    Ljudi moji protiv ove zenske koja je vodi u London drvlje i kamenje je izjavljivala kad je ova se rastajala ..zalosno Ive predobra si da bi skontala da zbog tvoje popularnosti je i ona zeljna..Irena je osoba lisena svih emocija...zato nista cudno sto se ovo dogodilo..sve za minut slave ..

  • #nemrem 28.10.2022.

    Da se izrazim na način koji će i tamo (VB) razumjeti "We don't care!" Nebitni ljudi, nebitne informacije, zatupljivanje populacije... Mislim da mi je ovo prvi komentar na ovu besmislenu trakavicu, a bome i zadnji, upravo zato što su NEBITNI.

Komentiraj...
Vidi sve komentare