To je to što me zanima!

Irena Pecotić nakon Markova preljuba: 'Još sabirem dojmove'

Marko i Irena bili su 16 godina u braku. Upoznali su se na probama zbora u crkvi, a nije dugo trebalo da se zaljube. Vjenčali su se 2006. godine te dobili dvojicu sinova, Ivana i Andru
Vidi originalni članak

Glazbenik Marko Pecotić (44) prošlog je tjedna otkrio da se nakon 16 godina braka razvodi od supruge Irene. Osim toga, priznao je da je trenutačno u vezi sa bliskom suradnicom Silvijom Dvornik. Od izbijanja afere Irena, inače magistrica farmacije, nije se medijski eksponirala. Svojim pratiteljima obratila se uz nekoliko novih objava na društvenim mrežama, a sada se oglasila i o preljubu.

POGLEDAJTE VIDEO: PROLAZNICI ZNAJU TKO JE MARKO PECOTIĆ, ALI NE PREPOZNAJU KRLEŽU

- Još sabirem dojmove - rekla za Slobodnu Dalmaciju. Od tog trenutka, piše Slobodna, više im nije odgovarala na upite.

 

Irena je nakon svega dobila ogromnu podršku javnosti te je na Instagramu u vrlo kratkom roku skupila oko 5000 pratitelja. U posljednje vrijeme često objavljuje fotografije sebe, na kojima izgleda sretnije nego ikad.

UŽIVA U ŽIVOTU! Pecotićeva bivša žena Irena pokazala zavidan dekolte s čašom u ruci i poručila: Živili!

Marko i Irena bili su 16 godina u braku. Upoznali su se na probama zbora u crkvi, a nije dugo trebalo da se zaljube. Vjenčali su se 2006. godine te dobili dvojicu sinova, Ivana i Andru. Sudeći po fotografijama koje je farmaceutkinja često dijelila na društvenim mrežama, činilo se kao da su u idiličnom odnosu. 

Objave često znaju zavarati, a tako su i u ovome slučaju. Pecotić je početkom prošlog tjedna priznao da se razvode te je potvrdio da je u vezi sa Silviom Dvornik. Bliskom suradnicom s kojom posljednjih godina odrađuje brojne nastupe. Silvia je i modna savjetnica u jednom splitskom trgovačkom centru, a njezin dragi je član Četiri tenora te gradi solo karijeru. Ranije je bio u klapi Iskon. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • hrt 1,2,3,4 27.10.2022.

    Brineta ili plavuša,plavuša ili brineta- Plavuša

  • Michelangelo 27.10.2022.

    A tko su oni???

  • trfrbrfr 27.10.2022.

    Još kad obajve da je dvornikova trudna... ali idu pomalo, da duže traje medijska pompa... 😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare