To je to što me zanima!

Irina Shayk pozirala kao sirena i očarala sa zanosnim dekolteom

Ruska manekenka nedavno je prekinula ljubavnu vezu s reperom Kanye Westom, a prije njega je ljubila glumca Bradleyja Coopera s kojim ima kći Leu. Iako je sjajna u svom poslu, u Europi je postala planetarno popularna zbog dugogodišnje veze s nogometašem Cristianom Ronaldom
Vidi originalni članak

Iako se u posljednje vrijeme našla na naslovnicama svjetskih medija zbog prekida veze s reperom Kanye Westom (44), manekenka Irina Shayk (36) vratila se onome što najbolje radi i pritom malo koga ostavila ravnodušnim.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na otvorenju izložbe 'Thierry Mugler: Couturissime', manekenka je odjenula usku haljina s ekstremno dubokim dekolteom čiji kroj podsjeća na sirenin rep.  Haljina je u potpunosti prekrivena šljokicama u kombinaciji crne, srebrne smeđe, zelene, zlatne i plave boje.

Dramatični stajling je upotpunila s prozirnim crnim rukavicama i zatvorenim sandala šiljastog vrha sa sjajnim detaljima.

BURAN LJUBAVNI ŽIVOT Sve Ronaldove ljubavi: Osvojio je Irinu, Georginu i Paris, a iza nogometaša su i ozbiljne afere

Ruska manekenka nedavno je prekinula ljubavnu vezu s reperom Kanye Westom, a prije njega je ljubila glumca Bradleyja Coopera s kojim ima kći Leu (4). Iako je sjajna u svom poslu, u Europi je postala planetarno popularna zbog dugogodišnje veze s nogometašem Cristianom Ronaldom.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 02.10.2021.

    Haljina je užasna! Ko GMO skakavac😬

  • medeki 01.10.2021.

    Meni je ova lijepa kao i ova haljina. Niti jedna ne bi bila moj izbor, vjerojatno je do mene!

  • 01.10.2021.

    O Irina ooo Irina šhajk ona izgledami ko Irina šhajk trn trn trn 🎵🎧

Komentiraj...
Vidi sve komentare