Obavijesti

Show

Komentari 39

Sve Ronaldove ljubavi: Osvojio je Irinu, Georginu i Paris, a iza nogometaša su i ozbiljne afere

Sve Ronaldove ljubavi: Osvojio je Irinu, Georginu i Paris, a iza nogometaša su i ozbiljne afere
15

Nogometaša se povezivalo s brojnim manekenkama i glumicama a šuškalo se i da je na spoj izveo Kim Kardashian. Ipak, njegovo srce već pet godina pripada samo Georgini Rodriguez

VIDEO

Prva ozbiljna veza nogometne zvijezde Cristiana Ronalda (36) bila je s brazilskom manekenkom Jordanom Jardel. Izlazili su 2003. godine, a upoznao ih je Jordanin brat, Mario Jardel, koji je bio Cristianov suigrač u Sporting Lisabonu.

Slavni nogometaš je bio više od godinu dana u vezi s portugalskom manekenkom i voditeljicom Merche Romero. Romansu su započeli 2005. dok je Ronaldo igrao za Manchester United. Ljubavi je došao kraj jer više nisu mogli održavati vezu na daljinu.

Nogometaš se 2006. zabavljao s zvijezdom 'Big Brothera' Imogen Thomas. Navodno su proveli zajedno samo jednu vatrenu noć, no Imogenin glasnogovornik je to opovrgnuo i rekao da ju je Ronaldo 'bombardirao' telefonskim pozivima.

Iste godine je nogometaš izlazio i s cijenjenom portugalskom glumicom Soraiom Chaves. Ubrzo nakon je Soraia dobila glavnu ulogu u filmu 'Call Girl', kojom se proslavila. Film je 2007. bio na prvom mjestu po zaradi u Portugalu.

O vezi Cristiana i glumice Gemme Atkinson pričalo se puna četiri mjeseca 2007. godine.Ronaldo je tada živio u Manchesteru, a Gemma je u intervjuu 20016. otkrila da su bili na 'najbritanskijem' spoju ikad. 

- Bili smo kod mene,  pili čaj i gledali 'Mućke'. Ne znam da li ga to inače zanima ali činilo se da uživa - rekla je, te dodala da su Cristiana posvuda pratili paparazzi.

Nakon prekida su britanski mediji nudili Gemmi novac da otkrije detalje o vezi s nogometašem, no ona ih je odbila.

2007. je Ronaldo viđen kako se ljubi s indijskom ljepoticom Bipasom Bashu. Izvor je otkrio da je par spojila zajednička strast prema Bollywoodu. Iako su se razišli, ostali su u prijateljskim odnosima.

FILM IIFA

Prije nego je zaigrao za Real Madrid, Ronaldo je izašao na nekoliko spojeva sa španjolskom manekenkom Nereidom Gallardo.

Reality zvijezda progovorila o odnosu s Ronaldom: 'Šutnuo me nakon što smo vodili ljubav...'
Reality zvijezda progovorila o odnosu s Ronaldom: 'Šutnuo me nakon što smo vodili ljubav...'

Međutim, njihova je romansa završila ružno te je Nereida otkrila privatne detalje o Cristianu.

GoffPhotos

Za medije je otkrila je da je nogometna zvijezda nosila uske crvene gaćice sa slonovskom surlom sprijeda.

NOTW

Ronaldo je ljeto 2009. proveo partijajući u Californiji te je zapeo za oko bogatoj nasljednici Paris Hilton. Paris je tada izašla iz veze s Dougom Reinhardtom, te je u više navrata viđena u noćnom izlasku s Cristianom. Izgledali jako blisko, no navodno ga je Paris ostavila jer joj je djelovao previše 'ženskasto'.

Coleman-Rayner

2010. godine, prije nego su Kim Kardashian i Kanye West postali jedan od najpoznatijih showbiz parova, reality zvijezda je uživala na spoju s Cristianom Ronaldom. Par je navodno viđen kako se ljubi U Madridu, gdje je Kim bila na trodnevnom odmoru.

Cristiano i ruski model Irina Shayk bili su u vezi od 2010. do 2015. godine. Nakon njega je Irina prohodala s hollywoodskom zvijezdom Bradleyem Cooperom.

AFP/PIXSELL

2016. su se svjetski mediji raspisali o vezi nogometaša i atraktivne Španjolke Desiree Cordero. Međutim, brzo su prekinuli i Ronaldo je navodno izjavio kako je Desiree bila previše 'gladna slave'. Španjolka sada izlazi sa zvijezdom Lazia Joaquinom Correom.

Cristiano i španjolska manekenka Georgina Rodriguez upoznali su se 2016. dok je ona radila kao prodajna asistentica u Gucci dućanu. Zaljubili su se na prvi pogled i ubrzo dobili kćerku Alanu Martinu. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU POLIGRAFA:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao