To je to što me zanima!

Irina vodi 'Ženim sina': Iz prve ruke doznaje gdje 'frcaju' iskre

Iz prve ruke će doznati kako se kandidati slažu s djevojkama te između koga frcaju iskre, a tko je na tankom ledu. Važni Irinini doušnici bit će sami roditelji kojima će tokom cijele avanture davati sitne zadatke
Vidi originalni članak

Nova sezona hit showa 'Ženim sina?' uskoro počinje s emitiranjem na Novoj TV, a u voditeljskoj ulozi i u trećoj sezoni gledat ćemo Irinu Čulinović, koja najavljuje najzabavniju sezonu do sada.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Treća sezona 'Ženim sina?' iz perspektive nas koji smo je radili je daleko najzanimljivija i najzabavnija sezona do sad! Zasigurno je to zbog kandidata koji su svatko za sebe neobično posebni. Svake godine priželjkujemo više iskrenosti, zainteresiranosti kandidata u želji za pronalaskom prave osobe za sebe, a ova sezona donosi i više od toga. Jedan je romantik, drugi cooler, treći osobenjak, a četvrtog nismo uspjeli dešifrirati -  otkrila je Irina te zaključila:

- Osobno, obožavam ekipu koja stoji iza ovog projekta, uživala sam u profesionalnosti i jasnoj viziji koju su imali i želim svima koji rade televizijske projekte iskustvo s takvim ljudima.

Irina će tako iz prve ruke doznati kako se kandidati slažu s djevojkama te između koga frcaju iskre, a tko je na tankom ledu. Važni Irinini doušnici bit će sami roditelji kojima će tokom cijele avanture davati sitne, ali zanimljive zadatke koje će morati realizirati.

S MAJKOM SANJOM BJEDOV Kreće 'Ženim sina': Za cure će se boriti i sin Danijela Popovića

Četvero poželjnih, ali slobodnih muškaraca pod budnim oko roditelja kreću u nezaboravnu avanturu života, a kakvi izazovi ih sve očekuju na tom putu gledatelji će uskoro doznati.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare