To je to što me zanima!

Iris Rajčić nakon poroda ne skriva osmijeh: 14 godina mlađi partner dočekao je s buketom

Umirovljena manekenka je u trudnoći dobila 18 kilograma, a u nekoliko je navrata priznala kako se dobro osjeća u svom tijelu. Bila je jako uzbuđena zbog dolaska prinove u obitelj
Vidi originalni članak

Prije nekoliko dana nogometaš Marko Livaja (27) i njegova zaručnica, umirovljena manekenka Iris Rajčić (41), postali su ponosni roditelji malenog dječaka. Dali su mu ime Lorenzo. Mlađem bratu veselila se i njihova kćerkica Elizabet (4). 

Iris je izašla iz bolnice, a osmijeh s lica nije skidala. Dočekali su je Marko i kćerkica s velikim buketom crvenih ruža. 

Prethodno je Rajčić objavila fotografiju iz bolnice, kada je ponosno u rukama držala svojeg malenog nasljednika. Svojim se pratiteljima na Instagramu javila i netom prije porođaja, u četvrtak u pola četiri ujutro.

Iris je u trudnoći dobila 18 kilograma, a u nekoliko je navrata priznala kako se dobro osjeća u svom tijelu. Bila je jako uzbuđena zbog dolaska prinove u obitelj.

-  Ne mogu dočekati da te primim u svoje ruke, da osjetim tvoj miris. Nema više mjesta u trbuhu - rekla je Iris ranije uz video na kojem je pokazala kako se beba pomiče.

ODABRALI NEOBIČNO IME Iris Rajčić i 14 godina mlađi nogometaš Livaja dobili su sina

Inače, Iris i Marko u vezi su od 2014. nakon njezinih propalih veza s Krunoslavom Lovrekom (41) i Nikolom Pokrivačem (35). 

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • sprangija 01.03.2021.

    Bravo dečko,odličan ulov za nogometaša,samo je 14 godina starija od tebe

  • LJEPOTICA 1 01.03.2021.

    Milfača,ima sad troje🧒👦👧

  • Trump Jong Un 01.03.2021.

    Kaže moj prijatelj di dječja glava i ramena prođu nema sreće i nikad to ne legne na svoje mjesto al zato lakše ide velim ja 👼

Komentiraj...
Vidi sve komentare