To je to što me zanima!

Iron Maiden po četvrti put u Hrvatskoj napravili spektakl

Dvosatni spektakl sačinjavali su većinom hitovi s albuma 'Seventh Son of the Seventh Son' iz 1988. godine, a euforija publike ni u jednom trenu nije splasnula
Vidi originalni članak

Eksplozija suštinskog, sirovog heavy metala tresla je u srijedu prepunu zagrebačku Arenu. Bogovi metala Iron Maiden po četvrti put, u gotovo 40-godišnjoj karijeri, zavladali su Hrvatskom, ali i brojnim obožavateljima iz čitave regije koji su došli na koncert. 

Dvosatni spektakl sačinjavali su većinom hitovi s albuma 'Seventh Son of the Seventh Son' iz 1988. godine, a euforija publike ni u jednom trenu nije splasnula. 

Frontmen Bruce Dickinson, koji za tjedan dana slavi 55. rođendan, na pozornici je mahao britanskom zastavom odajući tako počast domovini 'željezne djevice'. Maideni su u Zagreb stigli u srijedu oko 17 sati i odmah su se uputili u Arenu. 

Idi na 24sata

Komentari 100

  • zole72 01.08.2013.

    Ajde ne pričaj gluposti o onome što ne kužiš

  • zole72 01.08.2013.

    odj

  • BlackBartBlues 01.08.2013.

    Meni je osobno bilo genijalno , zvuk i arenu necu komentirat jer nije vrijedno trošit riječi na ono što je jasno ko kamilica . Meni ne postoji njihova pjesma koja je loša i izričito mrzim riječ HIT .Istina da su koncert obavili šablonski i pomalo hladno , ali sve u svemu super sam se proveo i što je najbitnije naslušao se super glazbe . Hrvatska je poznata po "velikim muzičkim znalcima " pa kome se kenjka nek i kenjka , takvi nikad nit nemogu bit zadovoljni ... Vidim dosta ljudi se zapalilo i traže neki zlobni razlog na mahanje Dikinsona zastavom , koje smehote , pa to radi na Trooperu od kad su ga i počeli svirat jer pjesma govori o jurišu britanaca (Jurišu lake konjice tijekom bitke za Balaklavu) na ruske snage , čime da čovjek maše onda ...zastavom Kameruna ?!?! stvarno ne kužim neke ljude XD

Komentiraj...
Vidi sve komentare