To je to što me zanima!

'Iron Sky 2': Hitler se vraća u akciju na divovskom T-Rexu

Nitko nije mislio da bi podosta nekvalitetan i nevjerojatno loše odglumljen film o nacistima s Mjeseca mogao zaraditi i dobiti nastavak, no upravo to se dogodilo
Vidi originalni članak

Kada je 2006. godine najavljen film 'Iron Sky', o napadu nacističkih snaga s Mjeseca na Zemlju u 2018. godini, nitko nije očekivao da bi taj film mogao u stvari biti snimljen. No kroz moći crowdfundinga i uz malene produkcijske kuće je film uspio smoći deset milijuna dolara za svoju produkciju.

Nakon samo šest godina je 'Iron Sky' i došao u kina te je polučio i nekakav uspjeh, a dodatno mu je pomoglo što je u međuvremenu stekao dobar glas putem Interneta. Tako je film na koncu i zaradio dovoljno novca da opravda snimanje nastavka.

Nastavak je najavljen ovim nevjerojatnim posterom na kojem Hitler jaše divovskog dinosaura na Mjesecu koji se raspada, pa možemo očekivati da će u filmu biti i značajno luđih trenutaka. A kako se vidi u prvom foršpanu, nismo daleko od istine.

Pogledajte suludi video

U nastavku se osim Sarah Palin pojavljuju i druge karikature pravih ljudi, pa će se nacisti sukobljavati i s Putinom, Staljinom, Bin Ladenom i Steveom Jobsom, a i Isus će ući u bitku.

Film bi u kina trebao doći tijekom 2018. godine.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • DamTi18cm 11.05.2017.

    Hitler je bio cool u prvom valjda ce biti u nastavku takoder.

  • Tiranosaurus 10.05.2017.

    Wtf?....

Komentiraj...
Vidi sve komentare