To je to što me zanima!

Iščekivanju je napokon došao kraj: Beyonce je rodila blizance

Imena i spol još nisu poznati, nagađa se da je riječ o dječaku i djevojčici, a brojni obožavatelji s nestrpljenjem očekuju prvu fotografiju pojačanja u slavnoj obitelj
Vidi originalni članak

Obožavatelji napokon mogu odahnuti. Naime, nakon što se posljednjih nekoliko dana digla poprilična 'hajka' oko toga je li Beyonce (35) rodila ili ne, američki mediji sada su objavili da je pjevačica ranije ovog tjedna na svijet donijela blizance. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

E!News je, pozivajući se nekoliko neidentificiranih izvora, izvijestio da su pjevačica, Jay Z i Blue Ivy viđeni u četvrtak području bolnice u Los Angelesu. Us Weekly je, također se pozivajući na više izvora, izvijestio da je par dobio blizance ranije tijekom tjedna.

- Bey and Jay su oduševljeni i počeli su dijeliti vijest s obitelji i najbližim prijateljima - kazao je izvor za magazin People.

Reuters nije mogao provjeriti te navode, a predstavnik Beyonce za sada nije bio spreman komentirati.

Imena i spol blizanaca još nisu poznati, nagađa se da je riječ o dječaku i djevojčici, a brojni obožavatelji s nestrpljenjem očekuju prvu fotografiju pojačanja u slavnoj obitelj

Podsjetimo, Beyonce je početkom veljače na društvenim mrežama otkrila da je trudna te da čeka blizance.

- Želimo s vama podijeliti našu sreću. Dvostruko smo blagoslovljeni. Neizmjerno smo zahvalni što će se naša obitelj proširiti za dva člana. Hvala svima na lijepim željama - stoji u opisu fotografije koju je tada objavila. Pjevačica na 'fotki' pozira u donjem rublju te je ponosno otkrila trudnički trbuh. 

Pop diva i suprug Jay Z (47) u braku su  od 2008. i imaju petogodišnju kćerkicu Blue Ivy.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • ivana kiss 19.06.2017.

    Jedino što mi je baš jako,jako jadno jest-što se izblajhala u bjelkinju,stvarno blamaža

  • ivana kiss 19.06.2017.

    Djete iz epruvete

  • etica 18.06.2017.

    Ajme kakvi ruzni komentari!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare