To je to što me zanima!

Isplivali su novi detalji razvoda Vergare i Joea: 'Silno je to htio'

Navodno je Joe oduvijek htio biti otac, a ta je želja u posljednjih nekoliko godina samo porasla. Nije poznato koje je bilo Sofijino stajalište, no ona već ima sina Manola s prvim suprugom
Vidi originalni članak

Isplivali su novi detalji o razvodu braka glumačkog para Sofije Vergare (51) i Joea Manganiella (46). Izvor blizak paru za Page Six je otkrio da se par nije slagao oko jednog važnog pitanja. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Navodno je Joe oduvijek htio biti otac, a ta je želja u posljednjih nekoliko godina samo porasla. Nije poznato koje je bilo Sofijino stajalište, no ona već ima sina Manola (31) s prvim suprugom Joeom Gonzalezom (52). 

Kada se par vjenčao 2015. Sofija je možda bila otvorena opciji još jednog djeteta, navodi izvor, ali se to nikada nije dogodilo. U međuvremenu je glumica prošla kroz tešku sudsku parnicu s bivšim zaručnikom Nickom Loebom (47), koji je htio dobiti 'skrbništvo' nad zamrznutim embrijima koje su dobili uz pomoć IVF tretmana. 

Sud je tek 2021. presudio u Sofijinu korist, ali moguće je da je cijelo iskustvo ostavilo trag na glumicu, naveo je izvor. 

Podsjetimo, Sofija i Joe ranije ovaj tjedan objavili su da se razvode nakon sedam godina braka. 

- Donijeli smo tešku odluku o razvodu. Kao dvoje ljudi koji se jako vole i brinu jedno za drugo, ljubazno molimo za poštivanje naše privatnosti u ovom trenutku dok prolazimo ovom novom fazom naših života - glasila je službena izjava slavnog para.

KRAJ LJUBAVI Vergarin suprug podnio zahtjev za razvod: Otkrio je zašto se razvode nakon sedam godina

Inače, Kolumbijka je prvi put u bračne vode uplovila kada je imala samo 18 godina s prvim suprugom i srednjoškolskim dečkom Joeom Gonzalezom. Razišli su se dvije godine kasnije kada je Sofia počela graditi karijeru u modelingu i glumi. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • simonairena 22.07.2023.

    rano se sjetio da bi htio dijete, ima on vremena mlad je

  • sinjskidišpetpk 21.07.2023.

    sa 51 godinu mislim da joj nije ni pametno upuštat se u trudnoću.prošla baba s kolačima.

  • only july 21.07.2023.

    Meni bi bilo logično da muškarac koji želi djecu, ipak, bira mlađu partnericu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare