To je to što me zanima!

Ispred kuće Paule Abdul našli mrtvu obožavateljicu

Paula Goodspeed bila je opsjednuta pjevačicom. Nosila je njene fotografije u automobilu, a već je poznata policiji jer je nekoliko puta uhodila Paulu
Vidi originalni članak

Blizu kuće pjevačice Paule Abdul u utorak navečer pronađeno je tijelo Paule Goodspeed (30). Ona je navodno umrla zbog predoziranja heroinom, a policija smatra kako je riječ o suicidu. 
-  Paulina majka nazvala je šerifa i prijavila kćerin nestanak. Upozorila ih je da ona možda razmišlja o samoubojstvu. Uputila ih je prema kući Paule Abdul jer je znala da joj kći obožava pjevačicu - izjavio je kapetan James Miller. Da je Paula stvarno obožavala svoju poznatiju imenjakinju, pokazuju i tablice njena auta - ABL LV, što su američki mediji protumačili kao "Abdul Love" ili "Lover". Osim toga, u autu je imala nekoliko fotografija pjevačice. Goodspeed je prije nekoliko godina sudjelovala na "Američkom idolu". Nakon što je otpjevala "Proud Mary" Tine Turner, našla se u nemilosti žirija, u kojem je bila i Abdul. Paula na njenu izvedbu nije znala što reći.
- Bilo je užasno, što je to bilo uopće? - izjavio je jedan od sudaca. Drugi se pitao kako ona može uopće pjevati sa svim tim metalom u ustima jer je nosila aparatić za zube.
- Šokirao sam se kada sam čuo za smrt. Duboko suosjećam s obitelji - rekao je glasnogovornik Paule Abdul. Djevojka je poznata policiji. Nekoliko puta je privedena zbog uhođenja pjevačice. Kad je policija pronašla truplo, Paula nije bila kod kuće.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare