To je to što me zanima!

Ispred zagrebačkog suda Ante Gotovac vrijeđao fotoreportera

Od Zlatka Domljana kupio je Citroen Picasso za 135.000 kuna. Domljanu je isplatio 50.000 kuna i uvjerio ga da će mu ostatak novca dati poslije. Auto je zatim prodao
Vidi originalni članak

Na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu u utorak se trebalo nastaviti suđenje Anti Gotovcu (43) zbog malverzacija oko kupoprodaje automobila. Gotovca se tereti da je krajem listopada 2008. godine kao direktor trgovačkog društva Minimoto - automobili d.o.o. i Minimoto - servisi d.o.o. pribavio protupravnu imovinsku korist.

Sa Zlatkom Domljanom je, prema optužnici, dogovorio da će od njega za 135 tisuća kuna kupiti automobil Citroen Picasso 1,6 HDI, ikao nije imao namjeru dogovoreni iznos u potpunosti isplatiti. Domljanu je isplatio 50 tisuća kuna i uvjerio ga da će ostatak novca naknadno podmiriti.

Gotovac je automobil potom prodao trgovačkom društvu Ipsilon d.o.o. za 149.786 kuna. Na taj je način Gotovac svom trgovačkom društvu pribavio 85 tisuća kuna, oštetivši Zlatka Domljana za isti iznos. Današnje je suđenje prekinuto jer pozvani svjedok nije došao, a nastavlja se u srpnju. Ante Gotovac nije bio oduševljen ugledavši novinare pred zgradom suda.

- Što me slikaš majmune - povikao je nezadovoljno.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • feba 13.06.2012.

    Pa zar se taj lik uopće i zna drugačije razgovarati?

  • bubić 13.06.2012.

    pravi gospodin,nema šta...

  • Nanana90 13.06.2012.

    Tko je uopće taj lik da se svako malo pojavljuje u novinama i tv-u? dno dna, sramota!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare