To je to što me zanima!

Ista mama! Kći Monice Bellucci neodoljivo podsjeća na glumicu

Deva inače na društvenim mrežama ima 600.000 pratitelja, a nerijetko dobiva komplimente i pohvale. I dok je majka potiče i “gura” u svijet mode, njen otac, glumac Vincent, malo je diskretniji prema njoj
Vidi originalni članak

Jabuka ne pada daleko od stabla. Ovu izlizanu frazu često koriste za kojekakve usporedbe, ali u slučaju manekenke Deve Cassel  (17) i glumice Monice Bellucci (57) ona se ispravno koristi.

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, kći Deva krenula je stopama mame Monice te sve više privlači pozornost objavama i fotografijama na društvenim mrežama.  Nerijetko su to i profesionalni angažmani, poput onog prošlog ljeta u kojem je upravo s mamom pozirala za Vogue. Kad mama pozira, Deva je ne dolazi gledati, i obrnuto.

- Ona i ja se ne svađamo, ja se trudim biti dobra majka i stvarno je želim usmjeriti u pravom smjeru - rekla je u razgovoru za talijanske medije prošle godine Monica.

NE SMETAJU IM POGLEDI Bivši muž Monice Belluci sada se na pijesku igra s 30 godina mlađom zgodnom suprugom

Potkraj turbulentne 2021. pozirala je i za španjolski magazin Glamour, ali ovog puta bez majke. Kosa, obrve, smiješak, sve na njoj podsjeća na Monicu iz mlađih dana dok je kao manekenka pozirala za Dior, Dolce & Gabbanu te mnoge druge modne brendove.

Deva inače na društvenim mrežama ima 600.000 pratitelja, a nerijetko dobiva komplimente i pohvale. I dok je majka potiče i “gura” u svijet mode, njen otac, glumac Vincent Cassel (55), malo je diskretniji prema njoj. Ponosni otac nerijetko objavi fotografije iz mladosti, dok je Deva bila zaigrana djevojčica.

Monica i Vincent u braku su bili 14 godina, a rastali su se 2013. godine. Osim Deve, zajedno imaju kćer Leonie (11). 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Medo1314 12.01.2022.

    Monica prekrasna, V.Cassel i kćer totalna suprotnost.

  • samodanas 11.01.2022.

    Znači ni blizu majci

  • 11.01.2022.

    Jedna je Monika .

Komentiraj...
Vidi sve komentare