To je to što me zanima!

Ista Moss: Kateina polusestra s 14 godina pozira u Vogueu

Modni agenti zadivljeni su njenim jagodičnim kostima, nježnom puti i plavim uvojcima. U istoj dobi, od 13 godina, agenti su otkrili i njenu polusestru Kate (38)
Vidi originalni članak

Tinejdžerica je pozornost medija privukla na sestrinu vjenčanju u srpnju prošle godine. Ondje je bila jedna od 15 djeveruša. Charlotte Moss (14) već je snimila editorijal za britanski Vogue.

Za plavokosom Lotte, kako od milja zovu Charlotte, poludjeli su modni agenti, dizajneri i fotografi.

- Izgleda poput engleske ruže, prelijepo i svježe. Idealan je model - rekla je britanska agentica Carole White. Dodala je kako su svi zadivljeni njenim jagodičnim kostima, nježnom puti i plavim uvojcima. Prije nego što je odlučila posvetiti se manekenstvu, reklamirala je odjeću u obiteljskom dućanu. U istoj dobi, od 13 godina, agenti su otkrili i njenu polusestru Kate (38). 

Bilo je to na aerodromu u New Yorku. Modne kuće uvjerene su kako je Lotte Kateina nasljednica. 
Charlotte je već snimila editorijal s najpoznatijim fotografom Marijem Testinom, što na početku nije pošlo za rukom većini supermodela. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • user_39488 26.08.2012.

    nije kao Kate, nažalost. Kate je jedna i neponovljiva, iako je bila i narkomanka (i sad je vjerojatno, briga me), al neponovljiva je u svijetu modelinga :)

  • Monroe19 26.08.2012.

    Kate Moss je ikona/legenda modelinga,uvijek je bila posebna,prije bi rekla da će kćer od kate moss biti njena nasljednica a ne sestra.sestra je lijepa,al fotošopirana puno.in real life je bezvezna

  • user_139303 26.08.2012.

    Jako je lijepa, ako ne i ljepša od Kate. Ne sumljam da je velika karijera pred njom...

Komentiraj...
Vidi sve komentare