To je to što me zanima!

Istinska romansa: Brad Pitt i Marion Cotillard u 'Tajnoj vezi'

Dvoje oscarovaca, Brada Pitta i Marion Cotillard, ove jeseni ćemo gledati u uzbudljivoj akcijskoj drami, s ljubavnom pričom u pozadini, 'Tajna veza'. Pogledajte prvi foršpan
Vidi originalni članak

Dobitnike nagrade Oscar® Brada Pitta i Marion Cotillard ove jeseni ćemo gledati u napetoj akcijskoj drami, s ljubavnom pričom u pozadini, 'Tajna veza'.

Radnja filma je smještena u Casablancu, 1942. godine, gdje je Marianne Beausejour (Marion Cotillard) na tajnom zadatku kao francuska špijunka, a Max Vatan (Brad Pitt) je saveznički obavještajni agent. Max se polako zaljubljuje u Marianne te oboje odlučuju prestati sa špijunskim poslom nakon opasne misije u Sjevernoj Africi. Nakon misije se vjenčaju i vode miran život u Engleskoj. Idila traje sve dok Max ne bude upozoren da žena za koju se oženio skriva svoju mračnu tajnu. Film je inspiriran stvarnim događajima. Osim Cotillard i Pitta, u filmu glume još i Lizzy Caplan, Matthew Goode te Jared Harris.

Pogledajte foršpan

Film je režirao dobitnik nagrade Oscar® Robert Zemeckis, proslavljen filmovima 'Forrest Gump' i 'Brodolom života', dok je za scenarij zaslužan Steven Knight.

'Tajna veza', u distribuciji Blitza, u domaća kina dolazi 24. studenoga.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • canadians 09.10.2016.

    još nisam gledao dobar film s bradom.

  • ivek_988 05.10.2016.

    Bacit će on Marion pod jaja

  • montello 05.10.2016.

    dosadan je

Komentiraj...
Vidi sve komentare