To je to što me zanima!

'Istrebljivač' nam dolazi u kina na poprilično neobičan datum

Pripreme za snimanje nastavka kultnog 'Istrebljivača' su u punom jeku, pa nam je napokon objavljen i okvirni datum izlaska film. I moramo priznati, ostali smo podosta iznenađeni
Vidi originalni članak

Nakon najave da će se snimati nastavak kultnog 'Istrebljivača' (Blade Runner) iz 1982. godine, s Harrisonom Fordom u glavnoj ulozi, nismo trebali dugo čekati na objavu datuma izlaska filma u kino dvorane.

Produkcijska kuća Alcon Entertainment, usko povezana s Warner Brosom, objavila je da nam film dolazi 18. siječnja 2018. godine. Mnogi koji su donekle upoznati s filmskom industrijom ostali su zapanjeni ovakvim datumom.

Kao što je poznato, siječanj nije mjesec kada se na velikim ekranima mogu vidjeti novi filmovi. Niti pričamo o ranoj hit sezoni, niti o ljetnoj sezoni spektakala, a niti spada u oskarovsku sezonu, tako da nije jasno na koji publiku producenti ciljaju. Jedan od razloga bi mogao biti točno taj da u siječnju praktički nema konkurencije, a ipak govorimo o nastavku filma koji je jako podbacio na blagajnama.

Kako ipak govorimo o filmskoj industriji, moguće je da ćemo do siječnja 2018. dobiti drugi datum.

Osim Harrisona Forda, od originalne postave u filmu je i prvotni redatelj, Ridley Scott. Uz Forda moći ćemo vidjeti i Ryana Goslinga u neotkrivenoj ulozi. U redateljsku stolicu sjest će Denis Villeneuve (Sicario, Zatvorenici), dok je snimatelj maestralni Roger Deakins.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • beowulf1 19.02.2016.

    Uz Star Warse, najbolji SF film svih vremena!

Komentiraj...
Vidi sve komentare