To je to što me zanima!

Iva Bagić na blogu pomaže oboljelima od tumora

Voditeljica na svom humanitarnom blogu pomaže i piše o međuljudskim odnosima. Iva je operirala tumor na mozgu i optimizmom pobijedila bolest
Vidi originalni članak

Iva Bagić, voditeljica RTL-ove emisije “Salto”, započela je s pisanjem bloga na netopolis.hr. Pseudonim joj je Ivka Pozitivka.
- Počelo je sasvim slučajno. Srela sam prijatelja na benzinskoj crpki. Našli smo se na kavi i ponudio mi je da pišem blog. Objeručke sam prihvatila - priča lijepa voditeljica.
- Pišem o muško-ženskim odnosima. To je blog i za ljude kojima je potrebna pomoć. Javljaju se oni koji prolaze ono što sam ja prošla. Želim ih ohrabriti - kaže Iva, koja je prije nekoliko godina operirala tumor na mozgu i uz mnogo optimizma pobijedila bolest.
- Nudim savjete ako mogu pomoći, ali ako ne znam, netko tko čita moj blog uvijek se javi s korisnim informacijama. Ako netko treba financijsku pomoć, nađu se ljudi koji žele pomoći. To je prekrasno - zadovoljna je voditeljica kojoj je nedavno počela rasti kosa.
- Svi mi kažu da sam lijepa bez kose, ali meni je nekad hladno i sretna sam što raste - smije se Iva, koja je aktivna u Udruzi za maligna oboljenja "Krijesnica".

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Splićo 19.12.2007.

    Ivka Pozitivka...što reći više!!!

  • user_2858 19.12.2007.

    Ne lažu ti...lijepa si i bez kose..

  • maLLa 19.12.2007.

    baš je prekrasna

Komentiraj...
Vidi sve komentare