To je to što me zanima!

Iva Buzov i Vedran Ćorluka prekinuli su nakon tri godine?

Prijatelji otkrivaju da je između njih nestalo strasti. Iva se navodno iz Londona gdje su živjeli zajedno vratila prije dva mjeseca. Navodno ga je ostavila poslije tri godine
Vidi originalni članak

Iva Buzov (23) iz Londona, gdje je živjela sa zaručnikom Vedranom Ćorlukom (24), navodno se vratila prije dva mjeseca. Prsatu crnku gotovo svaki vikend viđaju bez nogometaša u zagrebačkim narodnjačkim klubovima Sokol, Fontana i Ludnica. Velikogoričanki su nedavno preminuli otac i baka. Iako je Ćorluka uvijek bio uz nju u teškim situacijama, Iva ga je navodno ostavila poslije tri godine veze.Prijatelji, koji napominju kako je ona divna djevojka, tvrde da su prekinuli jer je u vezi nestalo strasti. Blagdane će dočekati odvojeno, on u Londonu, a ona s majkom i bratom Ivanom u Zagrebu.

Ćorluka prije tri tjedna organizirao zabavu

I dok jedni govore kako su oduvijek bili skladan par, drugi tvrde da su se varali. Vedran je prije tri tjedna u zagrebačkom Saloonu organizirao zabavu. Iznajmio je VIP separe, koji je navodno platio 60.000 kuna. Iva se nije pojavila, a njega i Luku Modrića snimili su u 'elementu' kako skaču ispred pozornice. Gosti kluba kažu kako su bili alkoholizirani. Ćorluka i Iva ljetos su bili u Americi. Nogometaš ju je vodio u Las Vegas i Disneyland.Njihovi prijatelji šokirali su se čuvši da su prekinuli i kažu nam kako su uvjereni da će opet biti zajedno: -Ona je njegov tip djevojke i odlično su se slagali, a u Londonu su se najviše družili s Modrićima.

Zbog ljubavi je tetovirao njezino ime

Ivino ime i datum rođenja istetovirao sam na šaci, a na nadlaktici desne ruke je molitva. No tetovaža s Ivinim imenom boljela me jer je na nezgodnome mjestu, rekao je Vedran prije dvije godine. Što će sad s tetovažom, još ne zna.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • mlatonja 12.12.2010.

    Pustite vi Čorluku i dođite igrati erepublik,igra je dobra simulacija RL-a samo za razliku od svađa i prepirki ovdje smo svi dobra ekipai borimo se za istu stvar a to je bolja Hrvatska u igrici,Igrica je besplatna a možeš se i ti regat klikom na ovaj link http://www.erepublik.com/en/referrer/Phaz imamo problem jer smo pod napadom Srbije koja je napala nas i is nase saveznike u igrici Bosance.Stoga bih molio da se regate na igricu iz razloga sto Bosna samo što je nema na karti a mi imamo samo 7 tisuća igrača dok Srbi ,Mađari i Slovenci zajedno oko 25 tisuća ( oni su u savezu) osim borbe za svoju hrvatsku možeš pisat novine,biti predsjednik republike,biti ministar , ambasador,ekonomist, biznismen i još puno drugih stvari dođi i pomozi nam

  • vahaaaaa 12.12.2010.

    .......,Najsigurniji parovi – uvjerite se http://vaha-tips.blog.hr/

  • fiumanka85 11.12.2010.

    Čarli no frks ostaje ti tetovaža!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare