To je to što me zanima!

Iva Grgurić opet ljubi? Zavela je bogatog srpskog nasljednika: 'Svi znaju tko sam i što sam ja'

Nemanjin otac vlasnik je najveće i jedne od najboljih autopraonica u Beogradu, imaju i 'rent a car' centar, kao i kafić. Bogati su, sjedište tvrtke im je u Luksemburgu, a posluju diljem Europe, kaže izvor za Kurir
Vidi originalni članak

Pobjednica treće sezone kontroverznog realityja 'Zadruga' Iva Grgurić (29), ima novog dečka. Započela je vezu s Nemanjom Petoševićem, sinom poznatog beogradskog biznismena.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Izvor blizak paru je za Kurir ispričao da se radi o vrijednom i normalnom dečku, koji će s bratom Predragom naslijediti biznis. Nemanja je, kaže izvor, veoma vrijedan. Iako ima mogućnost uživati u obiteljskom novcu, on je ipak odlučio raditi zajedno s radnicima.

Nemanjin otac vlasnik je najveće i jedne od najboljih autopraonica u Beogradu, imaju i 'rent a car' centar, kao i kafić. Iznimno su bogati, objašnjava izvor za Kurir. Sjedište tvrtke im je u Luksemburgu, a posluju diljem Europe. Iva za srpski medij nije željela ništa komentirati u vezi te teme, ali nije demantirala da je u emotivnom odnosu s Petoševićem.

 Nemanja također nije želio komentirati ovu temu.

- Mogu komentirati razne teme, uvijek sam raspoložen za to, ali ovu temu ne bih. Svi znaju tko sam i što sam, znaju da sam normalan dečko, tako da mi ovakve priče ne trebaju za promociju - rekao je za Kurir.

POBJEDNICA ZADRUGE Iva Grgurić o traumatičnoj vezi: 'Zaključavao me u stan, prijetio mi je i tražio ljude da me prate'

Osječanka izbjegava pokazivati ​​partnere i govoriti o svojim vezama. Privukla je nedavno pozornost zbog ljubavnog trokuta u kojem se našla s Crnogorcem Milošem Mandićem i influencericom Dunjom Jovanić.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • KusNjega 28.10.2022.

    Teško pogoditi tko si i što si

  • ante-portas 28.10.2022.

    u emotivnoj vezi hahaha.

  • pospant 28.10.2022.

    Bitna je ova rijec bogatog a dalje ga ni nemora poznavat, to sto je bogat zadovoljava sve njezine uvjete i to je dosta...

Komentiraj...
Vidi sve komentare