To je to što me zanima!

Iva Grgurić pala je tijekom seksi plesne točke: Vrtjela kukovima oko partnera i poskliznula se...

U trenutku pada čuje se jak udarac, a njezin plesni partner nije se niti pomaknuo kako bi joj pomogao. Nastavio je sjediti i gledati je na podu
Vidi originalni članak

Iva Grgurić (28), Hrvatica koja je pobijedila u kontroverznom reality showu 'Zadruga', pala je tijekom snimanja svoje plesne točke.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vrtjela je kukovima i uvijala se oko svog plesnog partnera, kojeg je trebala zavezati za stolac, a zatim se u jednom trenu poskliznula i pala na pod. Snimku ove nezgode podijelila je na društvenim mrežama.

@iva_grguric Auč 🤣😳 #ivagrguric ♬ original sound - Iva Grgurić ❤️

U trenutku pada čuje se jak udarac, a njezin plesni partner nije se niti pomaknuo kako bi joj pomogao. Nastavio je sjediti i gledati je na podu.

Podsjetimo, Iva je sredinom kolovoza na aerodromu izgubila kofer. U njemu je, navodno, imala stvari u vrijednosti od oko 30.000 eura ili više od 225.000 kuna. 

- Svaki dan zovem, po 40 minuta sam na čekanju, ne znaju gdje je kofer, ne mogu ga locirati... Unutra su mi stvari, sigurno 30.000 eura mi je u koferu! Ne znam što da radim, poludjet ću, stvarno ću poludjeti, ne mogu na putovanje bez njih! Tamo na aerodromu ima oko dvije tisuće kofera, ljudi dolaze, plaču, ne mogu ići na put bez njih, znači ovo što se događa nikad nisam vidjela - rekla je Iva, koja tada planirala ići u Grčku.

POGLEDAJTE VIDEO: 'OLIVER JE U MENI VIDIO BUDUĆNOST GLAZBE' 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Jogurtaši 07.10.2022.

    Šta se nije nakačila na partnera pa ne bi pala??

  • webtrol 07.10.2022.

    Zvjezda u usponu,prognoziram joj Dubai i harem....

  • bulic 06.10.2022.

    Ko je ta

Komentiraj...
Vidi sve komentare