To je to što me zanima!

Slavlje na Jarunu: Mirko i Iva Alilović krstili trećeg sina Antu

Sinu je kum bio voditelj Mihovil Horvat, a tijekom krštenja Ante je cijelo vrijeme bio nasmijan. Potom se slavlje nastavilo u zagrebačkom restoranu, a Alilovići su usput obilježili i osmu godišnjicu braka
Vidi originalni članak

Prije gotovo pola godine rukometaš mađarskog kluba Szeged Mirko Alilović (33) i njegova supruga Iva postali su roditelji trećeg sina Ante, a prošle subote obitelj je iz Mađarske došla u Hrvatsku kako bi u krugu najbližih prijatelja i rodbine krstili dijete. Krštenje je bilo u crkvi Svete Mati Slobode na zagrebačkom Jarunu, piše Story

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sinu je kum bio voditelj Mihovil Horvat, a tijekom krštenja Ante nije zaplakao i cijelo vrijeme je bio nasmijan. Potom se slavlje nastavilo u zagrebačkom restoranu. Usput su obilježili i osmu godišnjicu braka tijekom kojeg su, osim Ante, dobili i sinove Matu (5) i Ivana (7). 

- Kad se Mato rodio, Ivan je loše reagirao na njega. Znao ga je lupiti, a sad su dovoljno veliki i svjesni da su dobili bracu i dosta mi pomažu. No, još moramo poraditi na osjećaju za bebe koji nemaju, oni bi ga najradije zgnječili od dragosti - kaže Iva.

Nije isključena mogućnost da će par poraditi i na četvrtom djetetu.

- Volim djecu i obitelji s puno djece. No, zasad je važan oporavak nakon trećeg carskog reza. Vidjet ćemo. Zaista imam sreću što imam divnog muža, najbolji je tata i suprug. Brižan, pažljiv i potpuno posvećen obitelji - rekla je Iva. 

JAVNOST OPET ŠOKIRANA: Kraljica ne dolazi na krštenje sina Meghan i Harryja?

Idi na 24sata

Komentari 14

  • _Varešak_ 19.06.2019.

    Neka se širi vira Isusova,

  • 19.06.2019.

    Prekrasni su, svaka cast

  • Judita👥 19.06.2019.

    Iva je prekrasna, sretno

Komentiraj...
Vidi sve komentare