To je to što me zanima!

Iva Jerković: Dr. Casanova nije uspio i mene šarmirati

Oftalmolog Dean Šarić osvojio je Maju Šuput i Mirjanu Hrgu, a Iva Jerković s njim nije ni kavu popila. U ordinaciju je dolazila u pratnji majke
Vidi originalni članak

Maja Šuput (29), nakon što joj je oftalmolog Dean Šarić (43) skinuo dioptriju, ubrzo je s njim započela i zajednički život. Hodali su nekoliko mjeseci. U njegovu ordinaciju došla je i Mirjana Hrga. I ona se zaljubila u tog liječnika, a ubrzo su osvanule i njihove zajedničke fotografije. Maja je za novu vezu bivšeg dečka doznala upravo iz novina. Bila je šokirana.
- Izbacilo me iz takta to što je Dean vezu sa mnom nazvao druženjem. Sebi sam to protumačila na način da je to rekao nekakav bajker i novopečeni Casanova, a ne ugledni liječnik - rekla je pjevačica. Prije Maje i Mirjane kod Šarića je dioptriju skidala i Iva Jerković. Odmah su počela nagađanja da su i oni bili u vezi.
- Kod Šarića sam išla kao i kod svakog drugog liječnika, zubara ili ginekologa. U njemu sam vidjela doktora, a ne nekog šarmantnog muškarca. S njime nisam otišla ni na kavu. Uostalom, sa mnom je u ordinaciju došla i mama - kaže Iva Jerković.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • me myself and i 26.07.2008.

    kako me nerviraju ovakvi komantari,tip nema dosta para,pa sta ako joj je to bitno,devojka je lepa i sve ostalo naravno da trazi od muskarca puno vise nego neke koje to nisu

  • sanja4 26.07.2008.

    dr nema dovoljno para.

  • user_23467 25.07.2008.

    Doktore, prešao si s konja na magarca. A ni konj ti nije bio baš nešto.

Komentiraj...
Vidi sve komentare