To je to što me zanima!

Iva Leko: Slobodna sam žena i nakon Jerka vjerujem u ljubav

Bivša manekenka progovorila je o bračnom brodolomu s nogometašem Jerkom Lekom, s kojim je vezu započela 2008., a za časopis Story otkrila je i što je trenutno najviše veseli
Vidi originalni članak

U siječnju prošle godine šuškalo se da su bivša manekenka i nogometaš pred razvodom. No Iva (29) i Jerko Leko (37) nisu htjeli pričati o problemima u braku. Par se pokušao pomirit, ali sve je kulminiralo kada se Jerko iselio iz njihovog zajedničkog stana u Zagrebu. 

Diplomirana ekonomistica prvi put je potvrdila da se razišla s bivšim nogometnim reprezentativcem. 

- O privatnom životu ne volim govoriti u javnosti. Jednostavno se ne osjećam dobro kada s javnošću dijelim intimu, nadam se da me razumijete. Jedini što ću na tu temu sada prvi i zadnji put reći jest da sam slobodna žena. Jerko i ja proveli smo devet zajedničkih godina i imamo dva prekrasna sina te radi njihove privatnosti, zaštite i dobrobiti ne govorimo javno o našim privatnim stvarima - rekla je Iva za časopis Story

Sinove Carlosa (6) i Leona (4) zajedno odgajaju i, kaže Iva, puno se njima bave. 

- Jako su živahni i sportski nastrojeni dečki. Obožavaju nogomet, plivanje, rukomet, sve sportove - rekla je bivša manekenka koja želi svoju djecu, dodaje, naučiti da je 'obitelj početak i kraj' te da drže do odnosa koji su važni za njih same te ljude koji ih okružuju.

Iva često putuje u Dubai, gdje posjećuje Jerkovu sestru Jelenu (29) koja se tamo radi posla preselila prije tri godine. Osim nje, u dalekim putovanjima uživaju i njeni sinovi. 

U slobodno vrijeme, voli se, kako kaže, posvetiti svojim hobijima. 

- Obožavam pilates, to mi je baš velika ljubav i otkriće. Time se bavim godinama i sve oko sebe sam nagovorila da krenu na pilates. Jako volim jogu, ali sam je u posljednje vrijeme zbog obaveza malo zapustila pa je prakticiram isključivo kod kuće - rekla je bivša manekenka.

Za sebe kaže da obožava život i da je pozitivna, a i dalje vjeruje u ljubav. 

- Ljubav dolazi u više oblike i postoji više vrste ljubavi. Pa kako onda ne vjerovati u nju? Ona je pokretaš cijelog planeta i svih ljudi - zaključila je. 

Iva i Jerko vjenčali su se 2012. u crkvi sv. Josipa Radnika nakon četiri godine veze. Upoznali su se 2008., te se zaljubili na prvi pogled. Za njihovu se romansu saznalo kada su ih vidjeli kako se ljube u VIP-u zagrebačkog noćnog kluba. 

Idi na 24sata

Komentari 91

  • Roccco 24.03.2018.

    Nije napisala jel išla u Dubaj da joj vrate nevinost ili na orošavanje?

  • Clavdia 22.03.2018.

    Prekrasna Iva, ljepota koja sama po sebi vrijedi. Ubrzo će naći nekog, nadam se da će dobro izabrati :)

  • 22.03.2018.

    Sad kad nađe novu ljubav i odvede ju na jedan burek

Komentiraj...
Vidi sve komentare