To je to što me zanima!

Iva Majoli slavi, ubrzo se udaje za Talijana, na fešti je i Borna Kotromanić: 'Došlo je i to doba'

Iva je ovaj tjedan potvrdila vezu sa samozatajnim Talijanom Robertom Calegarijem, s kojim se pojavila na zajedničkoj fotografiji u Veroni još krajem 2021. godine. Par je prošli vikend uživao u Porto Cervu
Vidi originalni članak

Bivša tenisačica Iva Majoli (45) uskoro se udaje, a njeZIna prijateljica Borna Kotromanić podijelila je fotografije i atmosferu s djevojačke zabave iz zagrebačkog restorana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Došlo doba da je udajemo - poručila je Borna uz fotografiju s Ivom.

Iva je na fotografiji nosila ukrasni veo na kojem piše 'Mladenka' i lentu s natpisom 'Uskoro mladenka'. Za svoju djevojačku odjenula je jednostavnu crnu haljinu.

Borna je objavila i video u kojem su zajedno plesale i skakale na pjesmu Petra Graše i pjevale stihove pjesme '92'. U objavi je Borna napisala da slave djevojačku zabavu.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borna Kotromanic (@bornakotromanic)

Iva je ovaj tjedan potvrdila vezu sa samozatajnim Talijanom Robertom Calegarijem, s kojim se pojavila na zajedničkoj fotografiji u Veroni još krajem 2021. godine. Par je prošli vikend uživao u Porto Cervu, popularnom talijanskom ljetovalištu na sjeveru Sardinije, gdje su usidrene luksuzne jahte. Izmjenjivali su poljupce u prirodi.

S Talijanom, o kojem ne govori previše, postala je nerazdvojna. Roberto je bio glavni gost na njezinom 45. rođendanu prije nekoliko tjedana, kojeg su slavili na jugu Dalmacije. 

SAMOZATAJNI ROBERTO Iva Majoli potvrdila vezu: S Talijanom se ljubila na sjeveru Sardinije, a otkrila i tko je on

Podsjećamo, Iva se 2012. razvela od savjetnika za financije i menadžment Stipe Marića nakon šest godina braka. Imaju kćer Miju (16).

Idi na 24sata

Komentari 90

  • 21.09.2022.

    Za prvo vjenčanje se pisalo da je ostala dužna lovu.Ovo će valjda Talijan platit.

  • damir.borcek@gmail.com 19.09.2022.

    Borna će joj biti kum

  • eka mala 19.09.2022.

    Baš su se našle!Ne znaš koja je ružnija i umišljenija!

Komentiraj...
Vidi sve komentare