To je to što me zanima!

Iva Mihalić: Od svih proba koje imam naporniji mi je Advent...

Darove za one koji su bitni već sam kupila, to nije problem. Za Novu godinu htjela sam otputovati, ali već 2. siječnja imamo novu izvedbu, rekla nam je glumica
Vidi originalni članak

Vjerujem da će se predstava svidjeti publici. Tematika je zaista zahvalna, rođendani glavnog lika, Marijana, tijekom 60 godina, objasnila je Iva Mihalić (33).

NOVOGODIŠNJA PREDSTAVA Daria Lorenci Flatz: Najčešće prespavam doček Nove godine

U zagrebačkom HNK 30. prosinca premijeru će imati predstava 'Svaki tvoj rođendan'. Podijeljena je u nekoliko cjelina, pa se kroz rođendane, ali ne svaki nego svakih deset godina, pokazuje situacija s Marijanovom bakom, djedom, prijateljima... U predstavi igra više od 20 glumaca. Osim Ive, tu su Daria Lorenci Flatz, Goran Grgić, Jadranka Đokić, Krešimir Mikić, Olga Pakalović...

- Volim kad je uključen ansambl. Na probama se vrlo lijepo družimo - kazala je glumica.

Probe imaju i u ovo blagdansko vrijeme. Mihalić kaže da joj to ne predstavlja problem.

- Naporniji mi je advent od naših proba. Ionako nas je puno u predstavi, pa stvarno nije vrlo naporno - rekla je Iva i dodala kako će Božić provest u krugu obitelji.

PROMO Premijerno izvedena predstava Orašar u kazalištu Trešnja

- Darove za one koji su bitni već sam kupila, to nije problem. Za Novu godinu htjela sam otputovati, ali već 2. siječnja imamo novu izvedbu - rekla je Iva.

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • medeki 24.12.2018.

    Slažem se, koja trka i zbrka, koliko bezveznog trošenja i prejedanja, evo slušam i kako rvati poste, baš vjerski, ne zna se košta li ih više post ili blagdan. Bože pomozi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare