To je to što me zanima!

Iva Šarić otkrila što je od Brune Petkovića naslijedio njihov sin

Krajem 2019. novinarka Iva odradila je ekskluzivan intervjuu za emisiju 'Klub 7' s najpoželjnijim nogometašem u Hrvatskoj, Petkovićem. Šuška se da je upravo tada zaiskrilo među njima
Vidi originalni članak

Vrijeme leti. Koliko sam bio mali, napisala je manekenka Iva Šarić (33). Podijelila je fotografiju sa sinom Adrianom, kojeg je dobila s nogometašem Brunom Petkovićem (27). Kako je istaknula, slika nije nova već je nastala prije godinu dana.

Rekla je kako je njezin sinčić naslijedio ljubav prema nogometu od oca pa pokazala što Adrian voli. 

- Adrianov najdraži dio dana. S bratom na treningu.

Iva i nogometaš Bruno rijetko su skupa u javnosti, zadnji put su zajedno viđeni u lipnju ove godine, na vjenčanju Duje Ćalete- Cara i njegove Adriane. Osim toga, ne objavljuju ni zajedničke fotografije na društvenim mrežama. 

MANEKENKA JE U ŠOKU Iva Šarić duguje 1300 kuna za vodu, prijeti joj ovrha: 'Ja!? Ma to je sigurno neka greška...'

U travnju prošle godine dobili su sina. Njemu je Adrian prvo dijete, a Iva iz braka s umirovljenim nogometašem Jerkom Lekom (42) ima još dvojicu sinova, Carlosa i Leona.

Iva i Jerko u braku su bili od 2012. do 2017. godine, a krajem 2019. novinarka Iva je ekskluzivno odradila intervjuu za emisiju 'Klub 7' s najpoželjnijim nogometašem u Hrvatskoj, Petkovićem. Odgovarao joj je na pitanja i nasmijavao je dosjetkama. Izgleda da je tada zaiskrilo među njima jer su tjednima nakon viđeni zajedno na večerama i zabavama. 

POGLEDAJTE VIDEO: 'DRAGO MI JE ŠTO SAM OBJAVILA VIDEO PORODA'

 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • 28.08.2022.

    samo da nije talen za nogomet….

  • Kompakt 28.08.2022.

    lijepi su roditelji i djecak je isto ne znam zasto ovakvi komentari!

  • Antitovar *_610 28.08.2022.

    Naslijedil je ljubav prema Dinamu

Komentiraj...
Vidi sve komentare