To je to što me zanima!

Iva Šarić pohvalila se zavidnom linijom u badiću tri mjeseca nakon poroda: 'Seksi mamacita'

Bivša manekenka nedavno je priznala kako se nije pretjerano opterećivala vraćanjem linije i da trenutačno nema vremena vježbati, dodaje kako se više ne bavi manekenstvom pa joj to nije prioritet
Vidi originalni članak

Iva Šarić (32) početkom travnja rodila je trećeg sina, Adriana, kojeg je dobila s hrvatskim nogometnim reprezentativcem Brunom Petkovićem (26). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na fotografiji Iva pozira sa starijim sinom. U sat vremena fotografija je dobila više od tisuću lajkova. Iz prijašnjeg braka s Jerkom Lekom (41) ima dvojicu starijih sinova Carlosa i Leona.

- Mamin dečko - napisala je Iva u opisu fotografije. Obitelj trenutno uživa na otoku Murteru.

Uz fotografiju sa sinom Iva je objavila još jednu, na kojoj pozira sama, također u badiću.

'Najljepša mama', 'Stvarno si bomba', 'Stvarno si čudo' 'Mamacita'- pisali su joj pratitelji u komentarima, a supruga nogometaša Domagoja Vide (31), Ivana Vida (27) ostavila je emotikone vatre. 

Mnogi su primijetili koliko se brzo Iva nakon poroda vratila u vitku formu.

IMAJU ZAJEDNIČKOG SINA Iva Šarić se naslikava, a fanovi pišu: Daj bodri Petkovića, tvoja podrška će mu puno značiti...

- Dok sam bila trudna s Adrianom puno sam i planinarila i vježbala pilates. No, za lijep izgled najvažniji je skladan život i unutarnji mir, što ja imam. Nekako je to došlo prirodno.  Ako je žena sretna i zadovoljna iznutra, onda se to manifestira i na van. Ipak, tu je najveću ulogu odigrala genetika i zdrav život koji vodim već dugi niz godina - izjavila je nedavno manekenka.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • nomistakes 14.07.2021.

    od kluba do kluba 😉

  • 14.07.2021.

    Uopće me takve ne impresioniraju.Samo stvarne žene koje žive u realnom svijetu.Za mene su ovakve profi j...če koje niš nit ne delaju već samo vježbaju donjim i gornjim usnama...

  • vedii888 14.07.2021.

    ko je ta ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare