To je to što me zanima!

Iva Šarić prošetala je po snijegu i pokazala Louis Vuitton čizme

Čizmice francuskog modnog brenda, napravljene su od brušene teleće kože, a uz njih je bivša voditeljica iskombinirala sive hlače
Vidi originalni članak

U potpunosti pripremljena, napisala je Iva Šarić (35) uz fotografiju, koju je podijelila na svome Instagram profilu. Na fotki su skupocjene čizmice, a čini se kako će joj upravo one zagrijati noge na bijelom snijegu.

DVOSTRUKO SLAVLJE Vjenčali se Iva i Bruno Petković

Čizmice francuskog modnog brenda, napravljene su od brušene teleće kože, a kako se čini uz njih je bivša voditeljica iskombinirala sive hlače.

Čini se kako Ivi u Louisu Vuittonu neće biti hladno na snijegu, a možda ni poslije.

LJUBAVNA PRIČA Iva je osvojila Brunu ispred kamera, a zajedno imaju dijete: 'Naš susret je bio sudbonosan!'

Prisjetimo se, nakon četiri godine veze Iva i Bruno Petković (29), hrvatski reprezentativac, su se vjenčali. Ceremoniju i slavlje su organizirali u privatnosti 20. prosinca. Isti je dan Iva proslavila i 35. rođendan.

- Sve je bilo priređeno u zagrebačkom restoranu, i večera za dvadesetak uzvanika, i građansko vjenčanje. Zaručeni smo već tri godine, ali se zbog obaveza nismo mogli uskladiti ranije i pronaći datum koji bi nam odgovarao. Stoga smo svadbu odlučili organizirati sad - rekla je Iva Gloriju pa dodala kako je oduvijek željela imati zimsko vjenčanje te da se slučajno pogodilo da isti dan slavi i rođendan.

IMALI PRIVATNO SLAVLJE Iva Šarić otkrila detalje svadbe s Brunom Petkovićem, poznato je i koga su izabrali za kumove

Kum suigrač i kuma prijateljica

Vjenčanje su Bruno i Iva isplanirali i organizirali zajedno, ali bez ikakvog pritiska. Manekenka je imala dvije vjenčanice, jednu za fotografiranje, a drugu za večeru, dok je Bruno nosio klasično crno odijelo.

Brunin kum bio je Arijan Ademi, suigrač iz Dinama, a Ivi je kuma bila prijateljica iz djetinjstva Roberta Vekić. Ivini sinovi iz prvoga braka - Leon (8) i Carlos (12) - također su bili prisutni na ceremoniji, kao i zajednički sin novopečenih supružnika, Adrian.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Maško 21.01.2024.

    Sacuvaj te boze. Samo u Hrvatskoj se moze ovakve gluposti pisati.

  • UspavanaLjepotica 20.01.2024.

    Tko je meni kriv sto se nisam bolje udala pa sad moram hodati u čizmama od sintetike

  • gif 19.01.2024.

    Ovoga su članci koji truju mlade i njihovo poimanje socijalnog života. Napišite s kim ima djecu i koliko se puta rastala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare