To je to što me zanima!

Iva Todorić i Ana Bučević nakon luksuznog krstarenja: Uz dobro društvo odmaraju se na Visu

One često ljetuju zajedno, a trenutačno se nalaze na Visu. S njima je i Anin drugi suprug Marko s kojim je Ana u braku od početka prošle godine
Vidi originalni članak

 Kći Ivice Todorića (72), Iva Todorić (47) poznata i kao 'Srculence', već neko vrijeme uživa na Jadranu, a trenutačno se nalazi na Visu s društvom, u kojem se našla i spisateljica i motivacijska govornica Ana Bučević.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako joj priliči, Iva je pozirala uz srce, a koliko je sretna, vidjelo se po njezinom osmijehu.

Na odmoru je s njima i Anin suprug Marko Nikolić.

Inače, Marko je Anin drugi suprug, a par se upoznao zahvaljujući njezinoj sestri Nadi.

SRCULENCE Gazdina kći nastradala dok se igrala s papigom, zgrabila ju je za kosu: 'Ma neka čopka...'

- Onoga trenutka kada sam se razvela na pamet mi nije palo partnerstvo, onoga trenutka kada sam doživjela taj kontrast. Još uvijek neću javno reći koji je točno razlog moje rastave, iz poštovanja prema mome sinu koji još uvijek treba doći do pravih odgovora, do istine - govorila je ranije Ana.

- Važnije mi je imati poštovanje prema njemu i biti majka koja će mudro i polako njemu pomoći da spozna što se dogodilo, da sam dođe do nekih odgovora - rekla je Ana koja je kasnije ipak promijenila mišljenje.

Napisala je popis kakvog partnera želi, a neke od stavki su bile da bude Srbin, da je dvije, tri godine mlađi, ali i da ima iskustvo braka i djece te da njezin potencijalni partner bude i glazbenik. Za taj popis je znala njezina sestra Nada, kod koje je Marko bio na listi čekanja za 'coaching'.

- Nakon dvije godine Nada šalje Marku poruku. 'Dragi Marko znaš da se sve događa u najbolje vrijeme, isprike što se ranije nisam mogla javiti, ako želiš, imam mjesto za tebe - ispričala je tad Bučević.

LJETNE RADOSTI GAZDINE KĆERI Iva se prepustila ljetnim čarima, u topiću dijeli 'srca' na jahti...

- Bilo je to Valentinovo, deset sati navečer. Ležim u krevetu i napišem 'svemire, spremna sam da me iznenadiš'. U 22:15 stiže poruka od Nade. Nada zna za moj popis. Rekla je kako je nakon razgovora s Markom bila neko vrijeme u tišini i nije mogla izbaciti tu misao iz glave nas dvoje kao 'matching' para. Kako to nikad nije napravila, rekla mi je kako nije mogla živjeti sa sobom, a da mi to ne kaže. 'Ja moram vama reći da ste jedno za drugo'. Rekla mi je 'jučer sam imala coaching s tvojim muškarcem iz Vortexa' - rekla je Ana svojedobno.

Otkrila je da su se sreli nakon deset dana na jednom njenom seminaru, a tada su se prvi puta i poljubili. Marko i Ana su se počeli dopisivati, a poslije toga se sve vrlo brzo odvilo, te su u brak stupili početkom ove godine. 

SRCULENCE NA KUPANJU Iva Todorić uživala je na plaži: U šarenom bikiniju pokazala srce i družila se s prijateljicama...

Prijateljica Iva uz poseban dan bila je uz svoju Anu, a za tu je priliku odjenula crvenu dugu haljinu sa uzorkom srca.

Inače, prije svega nekoliko dana, Iva i Ana guštale su na luksuznoj jahti, a riječ je o krstarenju na kojem se svakodnevno prakticiraju meditacije i tjelovježbe. Za takvo krstarenje, na koje Iva i Ana već tradicijski odlaze nekoliko godina, potrebno je izdvojiti više od dvije tisuće eura.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • BabaYaga 21.07.2023.

    Bučevićka se već dugo nije razvela i udala 😯

  • STorm5 21.07.2023.

    Bučevićka-prodavačica magle za sirote male bogatašice izgubljene u prostoru i vremenu. Svima daje savjete i diže vibracije (ali najviše lovu LOL :D) samo sebi ne može pomoći-3 braka su iza nje... Al kako to ovčicama objasnit. Netko je jednom rekao-lakše je čovjeka prevarit nego mu objasnit da je prevaren.

  • ribakoto 21.07.2023.

    A gdje se umorila da se sad odmara, parazitski na racun HR stanovnika.

Komentiraj...
Vidi sve komentare