To je to što me zanima!

Iva Todorić ponovno proslavila rođendan: Stol ukrasila travom i cvijećem i zapjevala s ekipom

Gazdina kći je početkom siječnja proslavila 48. rođendan, a potom još nekoliko puta organizirala zabavu. Sada je poseban dan proslavila s prijateljicom
Vidi originalni članak

Iva Todorić je početkom siječnja proslavila svoj 48. rođendan, a sa slavljima još uvijek nije gotova. Njezina je prijateljica također slavila rođendan pa su organizirale zajedničku zabavu.

IZNENAĐENJE U KLUBU PRAĆKA Iva Todorić o rođendanu i torti: 'Nismo je jeli, odnijela sam je doma! Prevelika je za rezanje'

Iva je pokazala trenutke s proslave te djelić dekora koji je krasio slavljenički stol. Prostorija je bila ukrašena raznovrsnim cvijećem, kao i stol, koji je bio prekriven umjetnom travom. Na njemu su bile poslagane staklene čaše i šareni tanjurići. Ovaj je put Todorić imala jednostavnu tortu ukrašenu svjećicama. Za goste je pripremila i bogat švedski stol. 

Sa svojim prijateljicama je zapjevala 'Sretan rođendan' te pjesmu Zdravka Čolića 'Kuća puna naroda'. Sudeći prema fotografijama i snimkama, ekipa se odlično zabavila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ❤#srculence #bankaljubavi (@srculence___)

Iva je na proslavu stigla u crnoj majici i suknji šarenog uzorka. 

POGLEDAJTE VIDEO: STELA RADE OTKRILA ZAŠTO SE PRESELILA U BEOGRAD

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Korni_ 22.01.2024.

    Nakra se ćaća ali se nakrala i ona.Usrid lopovske afere i uhićenja ona kupila novi stan u elitnom dijelu Dubrovnika,prije toga luksuzno opremljenu "kolibu" za iznajmljivanje u Gorskom kotaru,cilo lito krstarenja na jahti vortex muljatorice koje na tjedan košta 3000€ i td.

  • The Stand 21.01.2024.

    Koji kič od stola. 🤦 🤣

  • nomistakes 21.01.2024.

    daj bujol brašna da je uvaljam

Komentiraj...
Vidi sve komentare