To je to što me zanima!

Iva Todorić čestitala rođendan kćeri Tari, na stolu torte i buketi cvijeća: 'Da ti put bude lagan...'

Iva je na društvenoj mreži objavila fotku na kojoj pozira s Tarom ispred torte ukrašene cvjetićima. Uputila joj je i par lijepih želja za njezin 21. rođendan
Vidi originalni članak

Unuka poduzetnika Ivice Todorića (72), Tara Balent proslavila je u ponedjeljak 21. rođendan. Majka Iva Todorić (47) posvetila joj je čestitku na Instagramu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Koliko me Bog voli znam po tome sto mi je dao tebe. Prije točno 21 godinu. Anđela u ljudskom obliku. Hvala ti sto mi svakim danom pokazuješ kako da budem još bolja osoba. Mama ti želi da ti put kojim ides bude lagan, a kad zastaneš, nauči na tome i kreni dalje. Koliko te volim samo moje srce zna, a nadam se da dio uspiješ i osjetiti - napisala je Iva u opisu fotke na kojoj pozira s kćeri.

Na fotografiji su pozirale Iva i Tara, ispred nekoliko buketa cvijeća i rođendanske torte ukrašene cvjetićima. 

GOSPODIN ZASJAO Fešta u obitelji Todorić, Ivin djed slavio rođendan: 'S 96 si još mlad u duši, idemo do stotke'

Iva je prošle godine u prosincu proslavila rođendan oca IviceZa svečanu prigodu svi članovi obitelji odjenuli su glamurozne kombinacije, a uz obiteljsku fotografiju Iva je posebno istaknula onu kćeri Tare. 

Podsjetimo, Tara se često ne pojavljuje u javnosti, a profili na društvenim mrežama su zaključani. Iva Todorić s Tarinim ocem, Hrvojem Balentom, bila je u braku od 2001. do 2018. godine, a osim kćeri imaju i dvojicu sinova, Ivana i Antu

Idi na 24sata

Komentari 19

  • 21.03.2023.

    A jučer članak kako je u velikom kreditu ..baš primjeno pokazivanje.... 

  • MaraMaraMara 21.03.2023.

    S obzirom čija je kćer i unuka, put će joj biti i više nego lagan.

  • 2 x general 21.03.2023.

    malograđanski mentalitet i ponašane nemreju se kupiti parama. za njegu šlifa, putenosti i svilenosti treba imati i nešto u glavi, pare ne pomažu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare