To je to što me zanima!

Iva Todorić u društvu bivše miss Hrvatske provela Valentinovo: Bile na koncertu Ace Pejovića

Ranije nam je Iva Todorić otkrila kako će Valentinovo tradicionalno provesti s najboljom prijateljicom
Vidi originalni članak

Dan zaljubljenih Iva Todorić provela je na koncertu Ace Pejovića u zagrebačkoj Areni, a time se pohvalila i na svom Instagram profilu 'srculence'. 

OTKRILA I PLAN ZA VALENTINOVO Iva Todorić nam otkrila: 'Imala sam velikih problema sa srcem, jedan dan vidjela sam znak...'

Gazdina kći i njezina najbolja prijateljica, bivša Miss Universe Hrvatske, Biljana Mančić uživale su u svakoj pjesmi, a podijelile su niz kratkih videa u obliku Instagram priče.

Iva je nosila bijelu košuljicu sa crvenim srcima i crveni kaput, dok je Mančić bila odjevena u nešto tamniju odjevnu kombinaciju. Nosila je crni sako i plave traperice.

Dvije prijateljice skoro svaku pjesmu su posnimile, a i pokazale kako znaju otpjevati svaki stih.

Ranije nam je Iva Todorić otkrila kako će Valentinovo tradicionalno provesti s najboljom prijateljicom.

- Nas dvije već godinama imamo tradiciju da fotografiramo izloge dućana ukrašenih srcima i crvenim ružama. Kad smo krenuli s time nije tad bilo tako puno ukrašenih izloga pa je zato to bila fora. Sad ih je na svakom koraku - smije se.

MODNI DODATAK VRTOGLAVOG IZNOSA Iva Todorić pozirala s torbicom od 11 tisuća eura: Malo tko si može priuštiti ovakav luksuz

Prisjetimo se, Aco Pejović je za Dan zaljubljenih održao koncert u zagrebačkoj Areni i tako darovao najljepši poklon brojnim obožavateljima. Koncert je otvorio hitom 'Jednom se živi', a gost iznenađenja je bio Saša Kovačević. Zajedno su otpjevali pjesmu Olivera Dragojevića, 'Bez tebe'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 11

  • ŠTEF75 19.02.2024.

    lopovska vertikala, djed, otac, ona i braća, .....

  • TVP 15.02.2024.

    Ko je taj?

  • 15.02.2024.

    Al se srculence razbacalo 😅

Komentiraj...
Vidi sve komentare