To je to što me zanima!

Ivan Čehok: 'Ufuraj se i pukni' snažno je sredstvo promocije

Film će biti premijerno prikazan 18. ožujka sljedeće godine u Cinestaru u Varaždinu, odakle će krenuti prikazivanje i po drugim Cinestar kinima diljem Hrvatske
Vidi originalni članak

Ispred varaždinske gradske vijećnice, gradonačelnik dr. Ivan Čehok (52) udario je zadnju klapu prije snimanja scene filma "Ufuraj se i pukni". Riječ je o prvom varaždinskom dugometražnom filmu u produkciji Kerekesh Teatra koji je sniman unazad devet dana na lokacijama u Varaždinu.

Film je snimljen po popularnoj kazališnoj predstavi "Ufuraj se i pukni" koju su preko 120 puta izveli Jan (31) i Ljubomir Kerekeš (58) te Zoran Pribičević (35).

Film će biti premijerno prikazan 18. ožujka sljedeće godine u Cinestaru u Varaždinu, odakle će krenuti prikazivanje i po drugim Cinestar kinima diljem Hrvatske. Gradonačelnik Čehok je spomenuo da je film snažno sredstvo promocije te se založio da se u Varaždinu ubuduće snimi cijela televizijska serija koja bi opisivala život u gradu po uzoru na nekad kultnu seriju "Naše malo misto". 

VIDI OVO: Kylie svima pokazala svoju kolekciju torbica i pola njih su Birkinice.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • fear combat 16.08.2018.

    BTW Gradonačelnik Čehok je osuđen na dvije godine zatvora zbog gospodarskog kriminala.Nije osoba vrijedna spominjanja u bilo kojem kontekstu osim tog.

  • _Cortomalteze 16.08.2018.

    Šta se pukni? U venu? Bare vam bi bio supr Maneken.

Komentiraj...
Vidi sve komentare