To je to što me zanima!

Ivan Dečak iz Vatre: Djevojke su nam znale krasti bokserice

VATRENI FANOVI Bend svaki dan komunicira s obožavateljima na Facebooku, ali više im ne daju ulaziti u garderobu jer su primjetili da im misteriozno nestaju stvari
Vidi originalni članak

Upisao sam pravo i pedagogiju te odustao od oba fakulteta zbog glazbe, rekao je Ivan Dečak. 

Da nije glazbenik, možda bi, kaže, bio nogometaš. Pjevač benda Vatra u Virovitici je trenirao u lokalnim klubovima. Na predstavljanju šestog albuma “Ima li budnih” obožavatelje će u četvrtak u zagrebačkoj Tvornici kulture počastiti sa 17 vrsta likera. Na koncertu će im se pridružiti kolege iz Hladnog piva, Ramireza i Svadbasa.

- Šalimo se da su neki obožavatelji bili na više naših koncerata od nas. Skupljaju ručnike i trzalice, a cure su se znale ušuljati u garderobu i krasti nam bokserice - otkrio nam je roker.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • 11.12.2011.

    Presmiješan bend, ne znam tko njih gura uopće, a sa EKV-om ih je uopće smiješno uspoređivati...jedino je klavijaturistica za podbacit pod j.j.

  • vragek666 11.12.2011.

    Hack that... Moji dečki iz benda i ja smo od prve gaže shevili sve što se dalo, a ne da su nam uzimale bokserice :D

  • Riječanka1 11.12.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare