To je to što me zanima!

Ivan Hrvatska: Naš jezik su me naučile časne sestre

Bivši sudionik reality showa preziva se Uljević i odmalena voli piti rakiju. Godinama je konobario u New Yorku, a planira živjeti na selu u Hrvatskoj
Vidi originalni članak

Kod djeda na Čiovu sam prvi put vidio kokoš, a nakon Farme planiram živjeti ovdje na selu, kaže Ivan Hrvatska, koji je prije tjedan dana napustio show. Kanađaninu pravog imena Ivan Uljević (35) majka je s Brača, a otac s Čiova. U Hrvatskoj ljetuje odmalena.
- Kod časnih sestara u Vancouveru sam učio naš jezik. Slušao bih ‘Kokolo’ i miksao riječi u pjesme AC/DC-ja. Prijateljima koji su pili očevu rakiju to se svidjelo i tako sam postao zabavljač. Pa čak sam i ja pio rakiju s njima - priča autor hita “Daj rakije”. Prije osam godina Ivan je počeo pjevati i nuditi rakiju po američkim klubovima. U Hrvatskoj je prvi put pjevao 2007. u Opatiji. Ivan otkriva kako mu nedostaje djevojka Valerie (39) s Kariba.
- Zna da ju volim jer sam na Farmi pričao o njoj. Naučio sam je da pije bambus i višnjevac - smije se Ivan. Pjevač je u New Yorku godinama konobario po kafićima.
- Najdraže mi je kad se različite nacije napiju od našeg piva koje im nudim - kaže Ivan.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • odbojkašica4ever 07.05.2010.

    Lik je prefora, i vidi se da je iskren kad prica o nekome, necemu.

  • Ivanče1985 07.05.2010.

    Sliči na \'Super Maria\'..majke mi...

  • user_39479 07.05.2010.

    covjek je car,bas se cini iskreno i nekak djecacki neiskvareno

Komentiraj...
Vidi sve komentare