To je to što me zanima!

Korčulanin: Na isti dan napali su me morski psi, pao sam s devet metara i odrezao sam si prste

Ja sve što sam imao, ajmo reći, tragedije, dogodile su mi se uvijek 1. prosinca, otkrio je tijekom pripreme jela svestrani Korčulanin, koji se ovaj tjedan natječe u showu 'Večera za 5 na selu'
Vidi originalni članak

U sinoćnjoj epizodi 'Večere za 5 na selu' veselu ekipu na Korčuli ugostio je domaćin Ivan (70). Kao i ostatak ovotjednih kandidata Ivan je večerom oduševio goste, ali i gledatelje pred malim ekranima. Za jela koja je poslužio dobio je visokih 39 bodova, ali nije uspio prijeći u vodstvo. Tijekom pripremanja večere Ivan je pred kamerama otkrio niz zanimljivih detalja iz svog života, a jedan od njih je i da mu se loše stvari u životu događaju na isti datum.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video  

Ivan je po struci strojni tehničar, a završio je građevinu u menadžment. Dugi niz godina radio je u brodogradnji, a otvorio je i prvu agenciju nekretnine na otoku. Nakon agencije, ovaj svestrani domaćin otvorio je i firmu s informatičkom opremom, ali i prvi pokrenuo seoski turizam i otvorio seosko gospodarstvo u kojem je bio glavni zadužen za pripremu autohtonih jela, piše RTL.

Osim lijepih stvari, Ivan je tijekom pripremanja večere otkrio i one manje lijepe stvari koje su obilježile njegov život. 

- Ja sve što sam imao, ajmo reći, tragedije, dogodile su mi se uvijek 1. prosinca - započeo je. 

VEČERA ZA 5 NA SELU Ivan oduševio goste svojim delicijama: 'Od početka do kraja je sve bilo vrhunski!'

- Naime, 1. prosinca odrezao sam si prste, tada sam imao 15 godina. Onda sam 1. prosinca pao u brod s devet metara visine i ostao živ - otkrio je domaćin. 

- E sad, 1. prosinca zatvorili su me u tank od goriva, dizela. Čudo je kako su me pronašli i kako sam ostao živ. Isto tako, 1. prosinca u Balboi su me skoro pojeli morski psi. Meni je taj 1. prosinca zapravo rođendan - dodao je. 

POGLEDAJTE NAJAVU NOVOG SHOWA: TKO MI BOLJE KUHA?

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Mrs Karen 26.05.2022.

    Hodaš po kvartu, pričaš lovačke priče.

  • Fundaća 21 26.05.2022.

    Do sad najlošija epizoda ,kojim to jezikom govore ,dajte nam prijevod !Mindila te hebala !

  • 26.05.2022.

    Indiana Jones.

Komentiraj...
Vidi sve komentare