Obavijesti

Show

Komentari 5

Korčulanin: Na isti dan napali su me morski psi, pao sam s devet metara i odrezao sam si prste

Korčulanin: Na isti dan napali su me morski psi, pao sam s  devet metara i odrezao sam si prste
4

Ja sve što sam imao, ajmo reći, tragedije, dogodile su mi se uvijek 1. prosinca, otkrio je tijekom pripreme jela svestrani Korčulanin, koji se ovaj tjedan natječe u showu 'Večera za 5 na selu'

VIDEO

U sinoćnjoj epizodi 'Večere za 5 na selu' veselu ekipu na Korčuli ugostio je domaćin Ivan (70). Kao i ostatak ovotjednih kandidata Ivan je večerom oduševio goste, ali i gledatelje pred malim ekranima. Za jela koja je poslužio dobio je visokih 39 bodova, ali nije uspio prijeći u vodstvo. Tijekom pripremanja večere Ivan je pred kamerama otkrio niz zanimljivih detalja iz svog života, a jedan od njih je i da mu se loše stvari u životu događaju na isti datum.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

Olja Einfalt 01:14

Ivan je po struci strojni tehničar, a završio je građevinu u menadžment. Dugi niz godina radio je u brodogradnji, a otvorio je i prvu agenciju nekretnine na otoku. Nakon agencije, ovaj svestrani domaćin otvorio je i firmu s informatičkom opremom, ali i prvi pokrenuo seoski turizam i otvorio seosko gospodarstvo u kojem je bio glavni zadužen za pripremu autohtonih jela, piše RTL.

Osim lijepih stvari, Ivan je tijekom pripremanja večere otkrio i one manje lijepe stvari koje su obilježile njegov život. 

- Ja sve što sam imao, ajmo reći, tragedije, dogodile su mi se uvijek 1. prosinca - započeo je. 

Ivan oduševio goste svojim delicijama: 'Od početka do kraja je sve bilo vrhunski!'
Ivan oduševio goste svojim delicijama: 'Od početka do kraja je sve bilo vrhunski!'

- Naime, 1. prosinca odrezao sam si prste, tada sam imao 15 godina. Onda sam 1. prosinca pao u brod s devet metara visine i ostao živ - otkrio je domaćin. 

- E sad, 1. prosinca zatvorili su me u tank od goriva, dizela. Čudo je kako su me pronašli i kako sam ostao živ. Isto tako, 1. prosinca u Balboi su me skoro pojeli morski psi. Meni je taj 1. prosinca zapravo rođendan - dodao je. 

POGLEDAJTE NAJAVU NOVOG SHOWA: TKO MI BOLJE KUHA?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin