To je to što me zanima!

Ivan Šarić blizu posla iz snova: Hvali ga čak i Huffington Post

Video u kojem je komičar i voditelj izrazio želju da bude dijelom tima komičara Jona Stewarta postao je jako popularan. Priču o njemu objavili su i američki mediji
Vidi originalni članak

Ja sam na maderfaking The Huffington Post-u! Svi koji ste klikali i sherali hvala vam!  Više od ovog u američkim medijima ne može, napisao je komičar i voditelj na Facebooku. 

Video 'Hire me Jon Stewart' u kojem je Ivan Šarić izrazio želju da bude dijelom tima komičara Jona Stewarta postao je jako popularan. Pregledan je preko 360 tisuća puta u nešto više od tjedan dana, a Ivan ga je napravio kako bi se predstavio ekipi 'Daily Showa' čiji je obožavatelj već osam godina. 

Priču o 28-godišnjem Zadraninu donosi čak i Huffington Post koji ima samo riječi hvale. 

Časopis navodi kako komičar iz Hrvatske želi biti suradnik voditelja jednog od najgledanijeg američkog showa. Pišu kako je Šarić odličan, a čitateljima predlažu da pogledaju njegov video kako bi se u to uvjerili. 

Idi na 24sata

Komentari 73

  • mimas 04.04.2013.

    Čovjek ima san i ne bira način da ga ostvari! Ja kažem - svaka čast! A vi koji ga pljujete a kojima je domet komentiranje na portalima - žao mi je...to je na žalost vaš život, a frustracije ne morate liječiti na nekome tko se trudi napraviti nešto od svog života. Nije od nikoga tražio novce, nije nikome ništa ukrao, nije nikoga uvrijedio...ne kužim zašto stalno netko ima potrebu hejtati nešto... Mi smo stvarno usran narod. Pa jebemu...naš je...zar se ne možete veseliti tuđem uspjehu ili originalnosti ili bilo čemu? Pa meni je drago vidjeti i onog Srbina na 24kitchen! Zašto ne? Pa svaka mu čast! Zanimljiv je,, dobro kuha i zaslužuje biti tamo... Nemojte biti ljubomorna go**a... Recite barem jednom u životu - svaka čast!

  • Pametnica_1 04.04.2013.

    Ivana ne poznajem, ali svakoga tko želi ispuniti svoj san, ma kakv bio prdržavam... SRETNO! :DDD

  • gabriel-s 03.04.2013.

    Smješniji je u svakom slučaju od onog Izeta, to je serija koju valjda jedino Hrvatska otkupljuje i koja se jedino gleda kod nas. Kad dodamo još naše serije tipa nad lipom 35 i zauvijek susjedi dolazimo do zaključka da i nismo nacija koja zna puno o humoru. Dečko se potrudio, stranci hvale naše, a mi sami pljujemo kao uvijek, jadno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare