To je to što me zanima!

Ivan Šarić: Na svadbi ću nositi odijelo iz 'Zvjezdanih staza'

Nadam se da će svadba biti sljedećeg proljeća. Nisam znao da je to toliki biznis, od rezerviranja dvorane, cateringa, rekao je Šarić koji se s Koranom zaručio prošlog ljeta
Vidi originalni članak

Komičar i bivša manekenka zaručili su se prošle godine u Grčkoj, a čini se kako će uskoro stati pred oltar. Ivan Šarić (32) ispričao je kako zbog obaveza još nisu utvrdili točan datum.

- Nadam se da će biti sljedećeg proljeća. Nisam znao da su svadbe toliki biznis, od rezerviranja dvorane, cateringa - rekao je za Story.

Otkrio je kako su se on i Korana Gvozdić (35) dogovorili da će na vjenčanju nositi odijelo iz 'Zvjezdanih staza'. Objasnio je da su im ukusi različiti no svjetonazori su im jednaki.

- Nema veze što ne razumije 'Zvjezdane staze' ili ne čita Marvelove stripove koje obožavam. Sa mnom je posljednjih pet godina bila na premijerama svih filmova o superherojima. Jednostavno me oduševljava. Čista je duša i energija - priča Šarić.

U vezi su od 2012. godine.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • gguliver 22.11.2017.

    od ovog lika dobijem osip, sinkopu, ljevpro, kako antipatičan lik

  • Nomenestomen30 22.11.2017.

    Šariću nisi smijesan

  • 22.11.2017.

    Koga briga za nekog šarića po čemu je on poznat, apsolutno po ničemu pametnom , nezna pjevat i nije smješan al ga mediji forsiraju isto ko petrekovića i šuput a najveći vrhunac karijere im je pjevat na svadbama i u plaćenim tv show-ovima glumit stručnjake. Welcome to Balkan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare